Het sprookje van C1000 en 1 nacht

5 april 2005, 04:15

Het sprookje van C1000 en 1 nachtDevio uit Amersfoort heeft voor C1000 een online concept ontwikkeld: het ‘Fata Morgana’ spel, aldus Admanager. Het spel is onderdeel van de crossmediale campagne met als thema het sprookje van ‘C1000 en 1 nacht’. Sinds deze week kan kunnen bezoekers van de C1000 site het spel spelen en kans maken op een overnachting in het Efteling Hotel voor het hele gezin.

De crossmediale campagne heeft als voornaamste doelstelling de loyaliteit te verhogen. Tijdens de actieperiode, die loopt van week 13 tot 18, kunnen C1000 klanten sparen voor korting op toegangskaartjes voor de Efteling. Als extra incentive biedt C1000 gratis overnachtingen aan in het Efteling Hotel. Om hiervoor kans te maken moet men de website van C1000 bezoeken om daar het ‘Fata Morgana’ spel te spelen.

Devio ontwikkelde in samenwerking met C1000 het concept voor het online component van deze campagne. Amercom nam de realisatie voor haar rekening, omdat volgens Michael Willems van Devio “Online communicatie zich onderscheidt in de aanpak en uitvoering wezenlijk van above- en below-the-line en vereist als zodanig specialistische kennis en ervaring.”

Erik van Roekel
Product Owner Chatbot bij ING

Marketingprofessional met ruime ervaring in diverse internetprojecten in de financiële dienstverlening. Passie voor social media en internet in het algemeen. Stond aan de wieg van het ING Webcare Team in 2009 en gaf er 1,5 jaar leiding aan. Was daarna één van de drivers van de social media strategie voor ING Nederland in 2012 resulterend in een nummer 1 notering in de Social Media Monitor van Social Embassy. Werkzaam geweest bij Corporate Communications van ING Groep en van daaruit betrokken bij social media op internationaal niveau. Momenteel Product owner chatbot bij ING. Blogt op persoonlijke titel bij Marketingfacts en van 2004-2014 ook op de achtergrond actief geweest voor Marketingfacts o.a. bij de techniek en de redactie.

Categorie
Tags

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!