Gillette verkoopt date met Carmen Electra

9 mei 2005, 03:00

imageeBay lijkt steeds vaker onderdeel te zijn van marketingactiviteiten. Goldenpalace is bijvoorbeeld ??n van de partijen die frequent de aanbiedingen volgt. Recent nog kocht men via eBay de Golf van de nieuwe paus.

Gillette gebruikte eBay op een andere manier. Ter promotie van Tag Bodyspray zette Gillete een advertentie voor een date met Carmen Electra op eBay.

Inmiddels is de date verkocht voor $407.500,-. De opbrengst gaat geheel naar de National Prostate Cancer Coalition.

En ondertussen profiteert eBay van alle extra exposure.

Erik van Roekel
Product Owner Chatbot bij ING

Marketingprofessional met ruime ervaring in diverse internetprojecten in de financiële dienstverlening. Passie voor social media en internet in het algemeen. Stond aan de wieg van het ING Webcare Team in 2009 en gaf er 1,5 jaar leiding aan. Was daarna één van de drivers van de social media strategie voor ING Nederland in 2012 resulterend in een nummer 1 notering in de Social Media Monitor van Social Embassy. Werkzaam geweest bij Corporate Communications van ING Groep en van daaruit betrokken bij social media op internationaal niveau. Momenteel Product owner chatbot bij ING. Blogt op persoonlijke titel bij Marketingfacts en van 2004-2014 ook op de achtergrond actief geweest voor Marketingfacts o.a. bij de techniek en de redactie.

Categorie
Tags

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!