Gezocht: Top marketing idee om Internationaal Roamen voor 6ct/MB te promoten. Beloning: Roamen

6 maart 2012, 14:28

Hoe verkoop je iets wat iedereen wil maar iedereen ook vergeet

Na 2 weken in NY met mijn blackberry en weer €1000 op aan roaming kosten met Vodafone dankzij whatsapp, browsen, twitteren, mapping en een paar foto's. €7.50 per MB gaat giga hard. IOS & Android nog sneller. Nu sta ik op schiphol om met @woenz en @remcobron naar SXSW2012 te gaan en ik heb een Droam router gehuurd waar ik in USA voor €65/week onbeperkt internet heb via Sprint.Daar krijg je dan een mobiel/wifi converter doosje bij. Echt een top dienst en Werner Vogels CIO Amzn, Erwin Blom, Roeland Stekelenburg zijn 3 van de 1000 gebruikers maar volgens @attore (Philip Actor) CEO Droam.nl wil het maar niet massaal doorbreken. Reizigers moeten het een paar dagen van te voren aanvragen en dat vergeten ze. Wie heeft een slim Sales Channel/Social media/marketing idea om deze slimme dienst te acceleren? Beloning 3 maanden gratis internationaal roamen.

Ik heb het abbonement gekocht bij Droam (niet gekregen voordat iemand vraagt!) en krijg daar op het Tmobile netwerk maar liefst 42Mbit download en 14mbit upload. Eens kijken of dit echt zo goed werkt want snel mobiel internet is wel handig om alle video's te upload.

Trendwatcher & Presentator. Momenteel CEO van http://innovader.nl wat video platform http://yubby.com creerde en http://leafplan.nl the connected car.. Voorheen partner Interimic, Venture Partner, directeur mediaplaza.nl en oprichter http://cyco.com, een software bedrijf wat technisch document management maakt met 100 mensen.

Categorie
Tags

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!