Eredivisie krijgt virtuele reclame

Eredivisie krijgt virtuele reclame
, Reddion
@alexstil

De Eredivisie NV en het Commissariaat van de Media staan vanaf volgend seizoen virtuele reclame toe in de stadions van alle clubs uit de Holland Casino Eredivisie. Dat houdt in dat de televisiekijker voortaan reclameboodschappen ziet naast de doellijn. Een woordvoerder van Eredivisie NV heeft dat woensdag laten weten. De boodschappen worden in de regiekamer door middel van een sensor en een computer aan de tv-beelden toegevoegd. Bezoekers in het stadion merken daar niets van.

De manier van reclame maken is nieuw in Nederland, maar wordt al toegepast in de Engelse premiership en in onder meer Griekenland, Turkije en Mexico. Aan de beelden van alle wedstrijden in de eredivisie zullen de virtuele boodschappen worden toegevoegd. De Isra?lische firma Orad TV gaat de technische ondersteuning verzorgen.

Bron: Sponsor Online


DelenEr zijn 1 reacties op dit artikel

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.