Emerce Update Narrowcasting

3 juni 2005, 08:41

Emerce Update NarrowcastingFrank Janssen publiceerde recentelijk een uitstekend dossier over narrow-casting. Terwijl de kijker in de huis-kamer steeds moeilijker te bereiken is, vinden TV-schermen hun weg naar onze dagelijkse omgeving. Het nieuwe mediakanaal dat ontstaat is meer dan een uitbreiding van het bestaande, meer dan een extra plek om bekende beelden te tonen. Het levert een nieuwe soort televisie-in-het-voorbijgaan op, vaak gedreven door adverteerders. Aanbieders van content-management-systemen, media-planners, netwerkaanbieders, retailketens, iedereen staat de trappelen om deze lucratieve markt van narrowcasting te veroveren.

Op 23 juni brengt Emerce tijdens de derde Emerce Update in een middag een kort overzicht van ontwikkelingen in het buitenland, de initiatieven in Nederland, en kijkt het met een panel van industrie experts naar de toekomst van narrowcasting.

Marco Derksen
Partner bij Upstream

Oprichter/partner Upstream, Marketingfacts, Arnhem Direct, SportNext, TravelNext, RvT VPRO, Bestuur Luxor Live, social business, onderwijs, fotografie en vader!

Categorie
Tags

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!