Doe mee aan ons onderzoek naar de toekomst van online marketing- en communicatiefuncties

4 juni 2013, 07:10

De Marketingfacts Online Jobs Monitor brengt de ontwikkelingen op het gebied van functies in online marketing en communicatie

De markt van de online marketeer en onlinecommunicatieprofessional is continu in beweging. Al jaren ontstaan er nieuwe functies en specialiteiten en migreren functies van de bureauwereld naar de corporate wereld. De SEO-specialist was enkele jaren geleden nog een functie die enkel bij bureaus werkte, maar is nu heel normaal bij banken en uitgevers. Webcaremedewerkers kennen we ook pas een paar jaar als functie bij bedrijven.

Vanuit Marketingfacts Jobs willen wij graag in kaart brengen hoe deze ontwikkelingen verlopen en hoe deze zich in de nabije toekomst gaan ontwikkelen. Dat willen we doen via de al eerder aangekondigde Marketingfacts Online Jobs Monitor. Daarom hebben willen we graag jullie medewerking vragen voor het onderzoek. Het kost ongeveer 7 minuten van je tijd en als dank belonen wij de deelnemers uiteraard met inzicht in de resultaten. Meedoen doe je hier. Alvast bedankt!

Redactie
Hoofdredactie bij Marketingfacts

De postings op de site worden door de redactie beoordeeld en ingepland en als we er tijd voor vinden, schrijven we zelf een artikel. Als redactie zijn we ook verantwoordelijk voor de samenstelling van het NIMA Marketingfacts Jaarboek en we treden ook geregeld op als moderator of presentator bij events met vakgenoten. In het colofon vind je onze contactgegevens.

Categorie
Tags

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!