Willem Holleeder Connectie Browser

7 april 2007, 18:47

Willem Holleeder buzz in de blogosfeer

Het zal niemand zijn ontgaan dat het ‘proces van de eeuw’ tegen Willem Holleeder afgelopen week is begonnen. Ieder zichzelf respecterend dagblad heeft een (online) dossier over Holleeder. Zo ook Algemeen Dagblad, Eindhovens Dagblad, Parool, Telegraaf, Trouw en de Volkskrant. Ook de andere media doen vrolijk mee.

Het NOS Journaal (vergeet ook niet de Holleeder Vodcast), Elsevier, RTL en Vrij Nederland hebben allemaal een eigen Holleeder-dossier. En dan natuurlijk de blogosfeer waar volop wordt meegeschreven over het proces. Via Blogpulse en Technorati komen we al snel op weblogs als misdaad.web-log.nl, misdaadjournalist.web-log.nl en spems.web-log.nl. Uiteraard is er ook volop aandacht voor het proces op Crimesite en de site van Peter R. de Vries.

Absolute topper van online informatie over de Holleeder-case is wat mij betreft de Willem Holleeder Connectie Browser van Vrij Nederland. Deze Holleeder-browser telt 57 schetsen van de sleutelfiguren in de rechtszaak tegen Willem Frederik Holleeder.

Marco Derksen
Partner bij Upstream

Oprichter/partner Upstream, Marketingfacts, Arnhem Direct, SportNext, TravelNext, RvT VPRO, Bestuur Luxor Live, social business, onderwijs, fotografie en vader!

Categorie
Tags

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!