Congres Facebook Marketing: exclusieve korting via Marketingfacts #adv

13 mei 2014, 08:00

Op woensdag 11 juni 2014 vindt in de MediaPlaza in Utrecht de tweede editie van het Congres Facebook Marketing plaats. Met dit jaar o.a.: het eerste optreden in Nederland van contentmarketingspecialist Jay Baer, een unieke bijdrage van Adobe's Marc Blinder over Search & Social, dé expert op het gebied van Facebook advertising, Dennis Yu, én topsprekers van eigen bodem zoals Polle de Maagt, Peter Minkjan, Gonnie Spijkstra en Henk van Ess. Ook presenteren o.a. CoolBlue, Microsoft, WNF en Upcoming hun case. In totaal zijn er meer dan 20 inspirerende sessies waar je uit kan kiezen en je eigen programma kan samenstellen. En als je snel bent kan je profiteren van een korting van 20% op de toegangsprijs.

Exclusief: 20% korting

Als mediapartner van dit congres mogen wij exclusief 20% korting aanbieden op de toegangsprijs (reguliere prijs €295) maar wees er snel bij want er zijn maar 50 kaarten met korting beschikbaar. Met de kortingscode mfcts20 kan je profiteren van deze korting. De korting is ook geldig voor de twee unieke pre-conference masterclasses op dinsdag 10 juni van Dennis Yu, Alex Houg en Polle de Maagt. Bekijk voor een impressie van vorig jaar, het gehele programma, alle sprekers en meer informatie CongresFacebook.nl.

Voor iedereen die serieus zakelijk succes wil behalen met Facebook is dit congres een absolute aanrader.

Meld je aan

Redactie
Hoofdredactie bij Marketingfacts

De postings op de site worden door de redactie beoordeeld en ingepland en als we er tijd voor vinden, schrijven we zelf een artikel. Als redactie zijn we ook verantwoordelijk voor de samenstelling van het NIMA Marketingfacts Jaarboek en we treden ook geregeld op als moderator of presentator bij events met vakgenoten. In het colofon vind je onze contactgegevens.

Categorie

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!