Chatbot als helpdeskmedewerker

Chatbot als helpdeskmedewerker
Emerce UpdateSteeds vaker sluiten fysieke loketten en worden virtuele geopend. De klant kan steeds meer online vragen en regelen. Voor zowel bedrijf als klant tijd- en geldbesparend. Tenminste, als de backoffice goed is afgestemd op de vraag. Tijdens de Emerce Update van afgelopen week stond de vraag centraal in hoeverre selfservice inderdaad 'loont' en of het de klanttevredenheid wel verhoogt en wat de nieuwste mogelijkheden zijn. Dit keer niet in Amsterdam maar in Eindhoven (waar de opkomst volgens bronnen beduidend minder was dan bij eerdere updates).

Ik kon er zelf niet bij aanwezig zijn maar gelukkig zijn opnieuw de foto's en verslagen online te vinden: Ik neem aan dat net als bij de vorige updates de presentaties binnenkort online zijn te vinden.


DelenEr zijn 2 reacties op dit artikel

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.