Bloggen in Frontpage

28 april 2005, 07:38

Frontpage krijgt tools om te bloggen, zo meld een geheime bron van Blogherald . MSN Spaces, posten vanuit je MSN Messenger en nu ook Frontpage – Microsoft zet zwaar in op blogs, lijkt het.

De loopbaan van Richard Osinga (1971) is ongewoon en afwisselend: hij was diplomaat in Noord-Afrika, eigenaar van start-ups in Silicon Valley en Berlijn en ondernemer in de zorg. Hij is oprichter van world66.com, triposo, was lange tijd creatief directeur van Oberon en is nu een van de mede oprichters van Alii.care, een platform voor medisch specialisten om protocollen op een betere manier up to date te houden.

Categorie
Tags

4 Reacties

  CasaMan

  Bloggen en messenger is volgens mij het enige waar microsoft in kwaliteit kan bijblijven! De ontwikkelingen van ie7 en longhorn gaan veelste traag en kunnen de ontwikkelingen op het gebied van het web (nieuwe standaarden xhtml 2.0 / css2 / xml vector graphics etc) maar amper bijhouden. Ze worden op veel vlakken voorbij gestreeft door bedrijven als apple, adobe (macromedia) en google. Ik denk niet dat het heel erg veel jaren duurt voordat een van deze bedrijven met een OS voor de pc komt die windows van de markt zal vervagen, ondanks dat ze nu nog in een andere branche zitten.


  28 april 2005 om 07:57
  Jos de Bosduif

  Ik zou “meldt” met een “t” schrijven.

  hij meld-t


  28 april 2005 om 09:36
  berry

  Vanuit MSN Messenger hebben ze wel een riante uitgangspositie. Iedereen gebruikt het, dus functionaliteiten die eraan gekoppeld kunnen worden hebben best mogelijkheden. Iedereen in je contact list een automatisch IM-bericht (of weergave in je nick) als je blog een update heeft gehad? Ik zie daar wel toekomst in.


  28 april 2005 om 09:37
  rene

  Jammer dat MS alleen maar ‘propriety’ formats ondersteunt. Waarom niet loggen via een email-based service, waarbij je vanaf elke gewenste locatie (beveiligd) een entry kunt toevoegen of vanaf je mobiele telefoon, bijvoorbeeld via SMS of (c)HTML based?


  28 april 2005 om 10:55

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!