Advertorial: Opleiding E-Commerce A, nu ook met PE-punten (voor SMP’ers)

26 april 2012, 12:48

U wilt meer weten over social media? Een verdiepingsslag in Google Adwords en Google Analytics? Zoekmachine-optimalisatie? De opleiding E-Commerce A van de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN) leidt u op tot een echte e-commerce- en internetmarketingprofessional. Wie de opleiding E-Commerce volgt en de titel Senior Marketing Professional (SMP) heeft, heeft bovendien recht op 24 PE-punten. Je kunt de SMP-titel aanvragen als je in het bezit bent van minimaal HEAO CE en/of NIMA-B en minimaal 5 jaar relevante marketingervaring. Ook SMP’er worden? Zie http://www.marketingtitle.com/smp.

De opleiding E-Commerce A start op 26 september 2012.

Volgt u liever een of meer losse cursussen? Ook dat is mogelijk. Denk aan Google Adwords, Google Analytics, Zoekmachine optimalisatie en Social Media. De cursus Social Media start op 24 mei. Kijk voor meer informatie of meld je aan!

Redactie
Hoofdredactie bij Marketingfacts

De postings op de site worden door de redactie beoordeeld en ingepland en als we er tijd voor vinden, schrijven we zelf een artikel. Als redactie zijn we ook verantwoordelijk voor de samenstelling van het NIMA Marketingfacts Jaarboek en we treden ook geregeld op als moderator of presentator bij events met vakgenoten. In het colofon vind je onze contactgegevens.

Categorie
Tags

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!