[Advertorial] Kleenex stuurt verkouden twitteraars noodpakket

29 januari 2013, 11:59

De vrieskou en sneeuw van afgelopen week heeft er mede voor gezorgd dat weer een groot aantal Nederlanders verkouden is. Dat is ook te zien aan het groeiend aantal 'snottertweets'. Om het leed van de verkouden twitteraar te verzachten stuurt Kleenex verkoudheidspakketjes aan mensen die #verkouden of #griep tweeten.

Daarnaast kun je via de Facebookpagina van Kleenex Nederland en via kleenexhulpteam.nl jouw bedrijf opgeven om door het Kleenex Balsam Eerste Hulp Team van de verkoudheidspijntjes te worden gered. Om mee te doen vul je de verkoudheidscheck in. Zitten jullie in alarmfase rood, dan is de kans groot dat het team bij jou op het werk langskomt.

Met de Kleenex Balsam Bus trekt het team, onder leiding van een heuse verkoudheidsprofessor en 2 assistenten, door het land. Tissues, verse smoothies, energiesnoepjes, zakdoeken, stoombadjes en korte massages verlichten de verkoudheid en zorgen er voor dat iedereen ontspannen de dag doorkomt.

Verkoudheidspakketje

In het pakketje zitten Kleenex Balsam en Balsam Fresh zakdoeken. Deze zakdoeken bevatten menthol ademvrij en calendula balsem, om een rode geïrriteerde neus te voorkomen. Behalve zakdoeken zit er ook een speciale Kleenex Neus & Lip Balsam bij, met dezelfde verzachtende werking. En Kneipp douche mint-eucalyptus om je lichaam te verwennen. De verkoudheidspakketjes worden nog dezelfde dag verstuurd, zodat je het direct kunt gebruiken.

Dat is nog eens twitterservice van Kleenex!

Redactie
Hoofdredactie bij Marketingfacts

De postings op de site worden door de redactie beoordeeld en ingepland en als we er tijd voor vinden, schrijven we zelf een artikel. Als redactie zijn we ook verantwoordelijk voor de samenstelling van het NIMA Marketingfacts Jaarboek en we treden ook geregeld op als moderator of presentator bij events met vakgenoten. In het colofon vind je onze contactgegevens.

Categorie
Tags

14 Reacties

  anita kulderij

  nou ik ben wel heel erg verkouden

  het loopt gewoon mijn neus uit en er komt ook bloed mee


  30 januari 2013 om 21:38
  diana popken

  Snot verkouden hier loopneus en proesten


  30 januari 2013 om 21:46
  Marian Blokland

  Snot, snot,hoesten en een schrale neus van het snuiten


  30 januari 2013 om 22:12
  Marit

  Hoe sturen jullie het op als je geen adres hebt van de mensen?


  31 januari 2013 om 07:38
  BenteM

  een verkoudheidsprofessor? Marketing crap.

  Met zoveel rukkers komt die kleenex idd wel van pas


  31 januari 2013 om 15:52
  Annie Jolie

  Ik ben verkouden ik zou graag dat pakket willen hebben


  31 januari 2013 om 19:04
  monique maatjes

  dolgraag zou ik bezoek van jullie willen ontvangen…Ben GROOT FAN!!!!Promoot ook hier alijd jullie zakdoekjes..Beste Maatjes met Kleenex 😉


  3 februari 2013 om 14:19
  Daphne

  Pff stuur mij maar zon pakket ben doodziek en heel erg verkouden. Er staan tisseus naast me maar die zijn bijna op 🙁


  5 februari 2013 om 09:32
  Mariska

  Al sinds donderdag compleet geveld door de griep dus zo’n pakketje is meer dan welkom!


  5 februari 2013 om 11:25
  maria

  ik lig al anderhalve week ziek op de bank heb heel veel last van mn keel en ben snotverkouden.elke keer als ik hoest slaat het slijm tegen mn borst aan dat doet zo’n pijn.en van de neus sniiten is mn neus schraal:-( gr maria


  6 februari 2013 om 21:54
  Ton

  Goh wat een ludieke actie zeg. Maar moet ik Marketingfacts nog serieus nemen als dit ‘nieuws’ -zelfs al staat er duidelijk advertorial voor- al meer dan 10 dagen de eerste headline van de marketingfacts widget is? Reclame die irriteert, als het maar opvalt, hadden we het daar al niet een jaartje 30, 40 mee gehad? Of wordt dat in dat geval nu juist gezocht, omdat bij griep en verkoudheid sprake is van geïrriteerde slijmvliezen? Kijk nu al uit naar een uitgebreid artikel met een evaluatie van deze bijzonder geraffineerde actie van Kleenex, op Marketingfacts natuurlijk…


  9 februari 2013 om 10:29
  bramkoster

  @Ton: dank voor de melding. Het feit dat ‘ie zo lang bovenaan staat, dat blijkt te maken te hebben met een wijziging in de back-end die we onlangs hebben doorgevoerd. Heb nu een ander bericht daar geplaatst, moeten nog even kijken naar de volgorde van de berichten.


  11 februari 2013 om 07:04
  Annie Jolie

  Ik ben verkouden wil graag een pakketje willen hebben


  11 februari 2013 om 07:23
  Hetty Cuperus

  Gisteren op kleinzoon gepast die erg verkouden was, ook mijn dochter was snipverkouden dus het kon niet uitblijven, nu ben ik snipverkouden snotter, proest, uche uche


  14 februari 2013 om 19:23

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!