Advertorial: Industrie Online: de online mogelijkheden voor de Nederlandse maakindustrie

7 augustus 2013, 00:21

Het mag wel eens gezegd: de Nederlandse industrie vormt de ruggengraat van onze economie. Bedrijven die echte, eerlijke, tastbare producten maken, die over de hele wereld gewaardeerd worden. Of het nou fietsen zijn of boten, machines, hekwerken, jam, tegels, snacks, radiatoren, lampen: al eeuwenlang wordt er een enorme verscheidenheid aan goederen geproduceerd in ons land. Maar nooit eerder waren er zoveel mogelijkheden om met klanten te communiceren en de verkoop te laten groeien.

Industrie online

Speciaal voor de Nederlandse industrie organiseert Basket Builders samen met Sitecore het event Industrie Online. Een seminar waarin je in één middag alles te weten komt over de slimste technieken in e-commerce en online marketing en sales. Na deze middag kijk je volledig anders naar de mogelijkheden van de online kanalen. Dit event zal op woensdag 11 september van 12:30 tot 17:30 plaatsvinden en is gratis toegankelijk voor bezoekers uit de maakindustrie.

Programma

12:30-13:30 Inloop en lunch

13:30-13:45 Opening door Basket Builders

Door: Jeroen Borst, Directeur van Basket Builders

13:45-14:30 Sessie door Qi

Door: Sander Appel, Creative Director van Qi Ideas

14:30-15:15 Customer Engagement Management

Door: Martin Lourens, Business Manager van Sitecore

15:15-15:45

Pauze

Een moment voor koffie, vragen en een moment om te netwerken.

15:45-16:30

Mystery Guest

16:30-17:30 Borrel en Netwerken

Een moment om verder te netwerken en eventueel in gesprek te treden met gelijk gestemde!

Afbeelding: Shane Gorski (cc)

Redactie
Hoofdredactie bij Marketingfacts

De postings op de site worden door de redactie beoordeeld en ingepland en als we er tijd voor vinden, schrijven we zelf een artikel. Als redactie zijn we ook verantwoordelijk voor de samenstelling van het NIMA Marketingfacts Jaarboek en we treden ook geregeld op als moderator of presentator bij events met vakgenoten. In het colofon vind je onze contactgegevens.

Categorie
Tags

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!