Advertorial: Altijd bereikbaar voor klanten met Vodafone VastOpMobiel

3 april 2012, 05:45

Wist je dat 72% van de consumenten bij de keuze van een leverancier voorkeur heeft voor een leverancier met een vast nummer, bij het eerste contact? Een vast nummer komt professioneel over en maakt gelijk duidelijk in welke regio je werkzaam bent. Waarschijnlijk ben je als ondernemer veel onderweg en niet altijd in de buurt van je vaste telefoon. Ook dan wil je potentiële klanten die je op het vaste nummer bellen direct te woord staan. Daar heeft Vodafone een oplossing voor, namelijk VastOpMobiel.

Met VastOpMobiel ontvang je telefoontjes naar het vaste nummer rechtstreeks op je mobiel. Hiermee voorkom je vervelende situaties. Zoals bijvoorbeeld wanneer het kantoor leeg is en niemand de telefoon kan opnemen. Of dat een potentiële klant op het vaste nummer belt en jouw dochter van zes neemt op. Het zijn momenten waarop je liever zelf direct de klant had willen spreken.

Vodafone VastOpMobiel werkt heel simpel. Je hebt geen vaste lijn meer nodig en doorschakelen met *21 hoeft ook niet meer. Bovendien bel je voor slechts 2 cent per minuut naar vaste nummers, kan je het huidige vaste nummer behouden of een nieuw vast nummer kiezen. Zo mis je nooit meer een klant!

Vodafone heeft zelfs een speciale quiz voor VastOpMobiel gemaakt! Doe mee en maak kans op een drukwerkpakket t.w.v. maar liefst € 450,-. Handig, kan je gelijk jouw briefpapier en visitekaartjes aanpassen met uw nieuwe vaste nummer!

Wil je meer weten over Vodafone VastOpMobiel? Ga dan direct naar de Vodafone website.

Redactie
Hoofdredactie bij Marketingfacts

De postings op de site worden door de redactie beoordeeld en ingepland en als we er tijd voor vinden, schrijven we zelf een artikel. Als redactie zijn we ook verantwoordelijk voor de samenstelling van het NIMA Marketingfacts Jaarboek en we treden ook geregeld op als moderator of presentator bij events met vakgenoten. In het colofon vind je onze contactgegevens.

Categorie
Tags

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!