[Advertorial] Agendatip: 19 maart Congres Intranet 2013

12 februari 2013, 12:29

Staat Congres Intranet 2013 al in uw agenda? Op 19 maart a.s. gaat de vijfde editie van Europa's grootste intranet-event van start. Dé ontmoetingsplaats voor (senior) management, communicatieprofessionals, ict-ers en intranet- en informatiemanagers.

Laat u over de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van intranet bijpraten door experts uit binnen- en buitenland. Keynotes zijn er van Mark Morrell, Euan Semple, Luis Suarez en Steven van Belleghem.

Programma

Net als bij de voorgaande edities is er een gevarieerd en innovatief programma samengesteld, met veel aandacht voor Enterprise Social Media, mobiel intranet en Communities. Ook zijn er diverse inspiratiesessies en showcases van Nederlandse en internationale bedrijven en hun intranetten, zoals Rabobank, Gemeente Zoetermeer, Ahold, Coca-Cola en Saxion Hogescholen.

Teamkorting

Entopic biedt geïnteresseerden die met meerdere personen naar Congres Intranet willen komen – en zich daarvoor gelijktijdig aanmelden – een speciale teamkorting aan. Deze korting is gebaseerd op het reguliere tarief, geldig vanaf 3 personen en kan oplopen tot 30%.

Pre-conference workshops

Op maandag 18 maart, één dag voor het congres, worden enkele pre-conference workshops gegeven. Deelnemers kunnen daar persoonlijk kennismaken met de internationale sprekers die een dag later aanwezig zullen zijn op Congres Intranet 2013.

Kijk voor het programma en het bestellen van kaarten op www.congresintranet.nl.

Redactie
Hoofdredactie bij Marketingfacts

De postings op de site worden door de redactie beoordeeld en ingepland en als we er tijd voor vinden, schrijven we zelf een artikel. Als redactie zijn we ook verantwoordelijk voor de samenstelling van het NIMA Marketingfacts Jaarboek en we treden ook geregeld op als moderator of presentator bij events met vakgenoten. In het colofon vind je onze contactgegevens.

Categorie
Tags

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!