[Advertorial] 4G van KPN: voel je thuis online, ook als je offline van huis bent

31 juli 2013, 11:24

Met dit weer lig je natuurlijk graag aan het strand. Of in het park. En juist daar maak je de dingen mee die je wilt delen met je vrienden. Maar dat frisbee- of bbq-filmpje wil pas lekker uploaden als je thuis weer wifi hebt.

Niet met 4G van KPN. Want met 4G heb je op je smartphone, tablet of laptop mobiel internet met een snelheid die je tot op heden alleen thuis gewend was. Of zelfs sneller! Dit zorgt voor een geheel nieuwe mobiele internetervaring.

En tegelijkertijd kun je zelf ook rustig filmpjes kijken in HD, videobellen met thuis of gewoon supersnel het web afstruinen en mailen.

KPN is de eerste telecom operator die zo’n supersnel 4G-netwerk uitrolt, met snelheden tot 10 keer sneller dan je gewend bent. Nu al is het netwerk beschikbaar in 50% van ons land, maart volgend jaar is het hele land gedekt. En er komen ook steeds meer toestellen die geschikt zijn voor 4G, zoals de Samsung Galaxy S4 en de HTC One.

Dus niets houdt je meer tegen. Met het Alles-in-een abonnement van KPN kun je los met Spotify luisteren, videobellen via Hangout of Skype, tv en Uitzending Gemist kijken. Doe online alsof je thuis bent, ook al ben je offline van huis!

Kijk voor meer informatie op kpn.com/4g

Redactie
Hoofdredactie bij Marketingfacts

De postings op de site worden door de redactie beoordeeld en ingepland en als we er tijd voor vinden, schrijven we zelf een artikel. Als redactie zijn we ook verantwoordelijk voor de samenstelling van het NIMA Marketingfacts Jaarboek en we treden ook geregeld op als moderator of presentator bij events met vakgenoten. In het colofon vind je onze contactgegevens.

Categorie
Tags

3 Reacties

  Jelmer Pol

  Rustig aan, Remi. 🙂


  6 augustus 2013 om 12:34
  Remi

  @Jelmer,

  Wat is er volgens jou mis met mijn reactie? Het is toch zo dat KPN hier feitelijk onjuiste informatie geeft?

  Waarom mag ik dat volgens jou niet zeggen?


  6 augustus 2013 om 13:25

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!