‘Advertecture’ in New York City

19 augustus 2005, 09:10

image

‘Advertecture’ in New York City.

image

New York City heeft zo’n beetje alles gezien op het gebied van advertising, maar deze outdoor variant is toch weer net even anders en krijgt zeker op weblogs de laatste dagen de nodige aandacht. In het pand lijken de nodige criminele activiteiten plaats te vinden, maar schijn bedriegt. (via Adjab)

Erik van Roekel
Product Owner Chatbot bij ING

Marketingprofessional met ruime ervaring in diverse internetprojecten in de financiële dienstverlening. Passie voor social media en internet in het algemeen. Stond aan de wieg van het ING Webcare Team in 2009 en gaf er 1,5 jaar leiding aan. Was daarna één van de drivers van de social media strategie voor ING Nederland in 2012 resulterend in een nummer 1 notering in de Social Media Monitor van Social Embassy. Werkzaam geweest bij Corporate Communications van ING Groep en van daaruit betrokken bij social media op internationaal niveau. Momenteel Product owner chatbot bij ING. Blogt op persoonlijke titel bij Marketingfacts en van 2004-2014 ook op de achtergrond actief geweest voor Marketingfacts o.a. bij de techniek en de redactie.

Categorie
Tags

4 Reacties

  Noedie

  Zo heel erg nieuw is dit niet hoor!

  Ik geloof dat ze in de Universal Studios in Orlando ook zoiets hadden (alleen dan meer in het “miniatuur”).


  19 augustus 2005 om 09:54
  The Logfather

  In Universal Studios hebben ze met kartonnen borden de skyline van New York City nagemaakt. Ongeveer hetzelfde idd.

  Deze reclames (gewoon een spandoek aan de gevel natuurlijk) zijn echter ook niet zo heel speciaal hoor. Zie je in Amerika wel vaker.


  19 augustus 2005 om 11:41
  finzend

  En in Nederland! In Rotterdam hadden we begin van het jaar Zilveren kruis die dit deed (vlakbij het oude Luxor), sinds vorige week hangt er nu een “Advertecture” van KPN op het stadhuisplein…


  19 augustus 2005 om 11:52
  evroekel

  Het klopt dat ‘spandoekgevels’ inmiddels niet zo bijzonder zijn, allen het opnemen van het pand zelf icm die crimineel lijkende situaties voor courttv, lijkt mij een variant die net even iets meer aandacht krijgt.


  19 augustus 2005 om 15:10

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!