[Adv] SpinAwards Night op 17 april

7 april 2014, 13:10

Op donderdag 17 april vindt de zestiende editie van de SpinAwards Night plaats in Panama te Amsterdam. Het belooft een spannende avond te worden. De vakjury’s zijn erg enthousiast over het niveau van het recordaantal inzendingen en nominaties dit jaar. De SpinAwards Night is hét jaarlijkse moment waar mensen uit de digitale branche elkaar ontmoeten en bijeenkomen voor de uitreiking van de Gouden en Zilveren SpinAwards. Het programma begint met een groot diner waarbij de awards voor het beste digitale werk worden uitgereikt. Na de uitreiking wordt de zaal omgebouwd tot feestzaal voor het SpinAwards Night feest.

Het programma ziet er als volgt uit:

17.00 uur – Ontvangst dinergasten

17.30 uur – Diner met uitreiking SpinAwards

21.00 uur – Einde uitreiking

22.00 uur – Ontvangst bezoekers feest

02.30 uur – Einde feest

Genomineerden

In de verschillende categorieën worden winnaars van Zilveren en Gouden SpinAwards bekendgemaakt. Benieuwd naar de genomineerden? Bekijk een overzicht op spinawards.nl/inzendingen en bekijk de diverse presentaties van de genomineerden op YouTube.com/spinawards.

Line-up feest

Voor het feest is er een line-up met onder andere Funkerman, Raymundo, Cat Carpenters, Sander den Ouden, Mc Choral
 en Saxy Mr S on Sax. De Tech/deephouse room is hosted by The Inner Circle met Missing Links (They), Nikolaas Neuhaus (Code d'Azur), Jilt (The Artisans), Rue d'Alex (Buutvrij for life)

Kaarten bestellen

Kaarten zijn vanaf morgen te bestellen via spinawards.nl. Toegangskaarten zijn uitsluitend online in de voorverkoop te bestellen. Er worden dit jaar op de avond zelf geen kaarten aan de deur verkocht.

Vakprijzen voor digitale media

De SpinAwards zijn de vakprijzen voor digitale media. De vakjury’s beoordelen op creativiteit, interactiviteit en effectiviteit, ondersteund door de toelichting van de inzenders. Ook zijn er de Special SpinAwards voor digitaal werk dat op één aspect echt met kop en schouders boven de rest uitsteekt. Per categorie worden maximaal drie Gouden en/of Zilveren SpinAwards toegekend. Verder worden ook de opdrachtgever van het jaar en bureau van het jaar verkozen.

De SpinAwards bestaan al sinds 1998 en worden georganiseerd door de onafhankelijke Stichting SpinAwards. Het doel van de stichting is het stimuleren van creativiteit in digitale media.

Wil je meer te weten komen over de SpinAwards? Volg SpinAwards via Twitter: @spinawards en Facebook: www.facebook.com/spinawards of bekijk diverse interviews en presentaties op YouTube: YouTube.com/spinawards.

Redactie
Hoofdredactie bij Marketingfacts

De postings op de site worden door de redactie beoordeeld en ingepland en als we er tijd voor vinden, schrijven we zelf een artikel. Als redactie zijn we ook verantwoordelijk voor de samenstelling van het NIMA Marketingfacts Jaarboek en we treden ook geregeld op als moderator of presentator bij events met vakgenoten. In het colofon vind je onze contactgegevens.

Categorie

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!