[Adv] Inzenden voor SpinAwards 2014 begonnen!

14 februari 2014, 13:31

De aanloop naar de SpinAwards 2014 is van start gegaan. Tot en met vrijdag 28 februari kunnen Nederlandse en Belgische bureau, producenten en opdrachtgevers hun beste digitale werk inzenden. De categorieën voor deze editie zijn mobiel, online campagne, interactieve tv & online video, social media, innovatie, crossmedia, media-Inzet, content, website, design en game. Op 17 april worden de winnaars bekendgemaakt tijdens de SpinAwards Night in Panama.

Voor het zenden van werk staat een inschrijfformulier klaar op de SpinAwards site. Voor het invullen van het forumlier is een (gratis) SpinAwards ID nodig. Uiteraard zijn de SpinAwards IDs van de afgelopen jaren nog gewoon te gebruiken.

SpinAwards Inspiration Day

Vanaf begin maart buigen vakjury's zich over het werk. Naast creativiteit wordt er ook gekeken naar interactiviteit en effectiviteit. Half maart worden de nominaties bekend gemaakt. Donderdag 27 maart krijgen alle genomineerden de kans hun werk in de Hogeschool van Amsterdam (HvA) persoonlijk toe te lichten aan de jury, tijdens de SpinAwards Inspiration Day.

SpinAwards Night

De winnaars wordt bekend gemaakt op donderdag 17 april tijdens de SpinAwards Night in Panama, Amsterdam. Dan worden ook de Opdrachtgever van het jaar en Bureau van het jaar bekendgemaakt. Na de uitreiking van de prijzen begint het SpinAwards feest.

Young Talent

Speciaal voor jonge is er de SpinAwards Young Talent. Dé kans voor studenten om hun beste digitale werk van school of stage te laten. Uit acht voorrondes in het hele land worden door de vakjury de winnaars gekozen. Ook zij nemen tijdens de SpinAwards Night hun SpinAwards in ontvangst.

Over SpinAwards

De SpinAwards zijn de vakprijzen voor digitale media. Sinds 1998 worden de SpinAwards georganiseerd door de onafhankelijke Stichting SpinAwards, die zich inzet voor het stimuleren van creativiteit en effectiviteit in digitale media. SpinAwards is te volgen op Twitter via @spinawards of Facebook: www.facebook.com/spinawards of YouTube: SpinAwards. Meer informatie, inzenden en kaartverkoop op www.spinawards.nl

Redactie
Hoofdredactie bij Marketingfacts

De postings op de site worden door de redactie beoordeeld en ingepland en als we er tijd voor vinden, schrijven we zelf een artikel. Als redactie zijn we ook verantwoordelijk voor de samenstelling van het NIMA Marketingfacts Jaarboek en we treden ook geregeld op als moderator of presentator bij events met vakgenoten. In het colofon vind je onze contactgegevens.

Categorie
Tags

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!