Advertorial: Vernieuwde ING Sprinter app nu ook beschikbaar voor Android

21 november 2011, 07:49

Goed nieuws voor beleggers! Vanaf nu is de vernieuwde Sprinters app, behalve voor de iPhone, ook beschikbaar voor Android smartphones. Met de Sprinter app kunnen beleggers overal real time de financiële markt én hun Sprinters volgen.

Het is voor beleggers belangrijk op de hoogte te zijn van de laatste ontwikkelingen in de markt en van hun Sprinters. De Sprinter app biedt beleggers de mogelijkheid om waar en wanneer men wil Sprinters en favoriete onderliggende waarden, zoals de AEX, goud en EUR/USD, real time te volgen. Ook zijn er in intraday-grafieken van Sprinters en Sprinters XL beschikbaar en hebben beleggers een up-to-date overzicht van beëindigde Sprinters.

De ING vindt het belangrijk dat beleggers weten hoe een Sprinter werkt, voordat men in het product belegt. Daarom zijn het afgelopen jaar met regelmaat handige tools gelanceerd die de Sprinter-belegger daarbij helpen. Zo kan men in drie stappen leren beleggen in Sprinters. De eerste stap is het bekijken van online video’s met uitleg over de werking van Sprinters. In stap twee kan de belegger zijn kennis testen met het Sprinter Diploma. Ten slotte kan hij ervaring opdoen met de Sprinter Competitie, waarin real time koersen zijn verwerkt.

Download nu de ING Sprinter app voor Android of voor iPhone. Of kijk voor meer informatie eerst op www.ingsprinters.nl.

Redactie
Hoofdredactie bij Marketingfacts

De postings op de site worden door de redactie beoordeeld en ingepland en als we er tijd voor vinden, schrijven we zelf een artikel. Als redactie zijn we ook verantwoordelijk voor de samenstelling van het NIMA Marketingfacts Jaarboek en we treden ook geregeld op als moderator of presentator bij events met vakgenoten. In het colofon vind je onze contactgegevens.

Categorie
Tags

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!