Advertorial: eCommerce gaat verder dan alleen een website

15 november 2011, 06:13

Op 22 november organiseert Unic samen met Hybris in Utrecht het gratis Benelux Multi Channel Summit. Hier komen tips, tricks en ervaringen van retail nieuwe stijl aan bod. Wat zijn de succesfactoren en wat is er benodigd om klaar te zijn voor de toekomst. Tijdens deze praktijkgerichte dag komt de staat van multi channel eCommerce in Nederland aan bod, wat de succesfactoren zijn, en wat er benodigd is om klaar te zijn voor de toekomst.

Een overzicht van de ontwikkelingen in Nederland, wordt voor de lunch gegeven door onder andere Cor Molenaar, Professor eMarketing Erasmus Universiteit. Daarna vertellen ondermeer Dirk de Bruijn, Beter Bed, en Hans Smellinckx, Thomas Cook, hoe zij multichannel commerce nu in de praktijk bedrijven. Om in te schrijven en voor het volledige programma van de gratis Benelux Multi Channel Summit klik hier.

Redactie
Hoofdredactie bij Marketingfacts

De postings op de site worden door de redactie beoordeeld en ingepland en als we er tijd voor vinden, schrijven we zelf een artikel. Als redactie zijn we ook verantwoordelijk voor de samenstelling van het NIMA Marketingfacts Jaarboek en we treden ook geregeld op als moderator of presentator bij events met vakgenoten. In het colofon vind je onze contactgegevens.

Categorie
Tags

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!