Boektweepuntnul: 125 auteurs schrijven samen boek over social media tools

17 oktober 2011, 07:25

Ik ben tot mijn verbazing mede auteur aan Boektweepuntnul omdat ik ja tegen een tweet zei. Ik had eigenlijk besloten nooit meer iets met papier te doen maar er waren binnen 2 dagen 125 vrijwilligers om verhalen over social media tools te schrijven en die in boekvorm te publiceren. Er zijn 8000 in de 1e druk gemaakt dus de uitgever verwacht er iets van. Er komt ook een ipad/android app aan maar wel later dan het papierenversie (hoe krijgen ze dat weer voor elkaar). De informatie kun je ook niet downloaden dus businessmodel is nog traditioneel :-). De 125 auteurs kwamen in het centrum voor beeld en geluid bij elkaar en kregen 5 kopieën. Is zo’n samenwerkingsverband wat via social media gestart en gemarked wordt handig? Over wat er komt kijken bij zo’n project interview ik initiatiefnemers Louis Hilgers en Tessa van Zadelhoff.

Even disclosure: Alle auteurs, zoals mijzelf, kregen alleen de 5 kopieën van het boek en hebben geen financiele belangen bij het boek.

Trendwatcher & Presentator. Momenteel CEO van http://innovader.nl wat video platform http://yubby.com creerde en http://leafplan.nl the connected car.. Voorheen partner Interimic, Venture Partner, directeur mediaplaza.nl en oprichter http://cyco.com, een software bedrijf wat technisch document management maakt met 100 mensen.

Categorie
Tags

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!