Vacature: Community Manager Marketingfacts (fulltime)

22 september 2011, 04:30

Ben jij de gedreven community manager met passie voor digitale marketing? Werk je graag met de toppers uit de online marketing branche? Hou je van een afwisselende baan zonder 9 tot 5 mentaliteit en ben je sterk in communiceren, organiseren en motiveren? Dan heeft Marketingfacts misschien wel dé uitdaging voor jou! Marketingfacts zoekt voor de versterking van haar team een enthousiaste Community Manager (40 uur per week).

De functie

Wij zoeken een community manager die ons wil helpen om Marketingfacts verder door te ontwikkelen tot hét online kennisplatform op het gebied van digitale marketing. Iemand die in contact staat met alle bloggers, die de inhoud van het platform bewaakt, die zelf schrijft en achter nieuws aangaat en vooral iemand die de ambitie heeft om het gezicht van Marketingfacts te worden door het podium op te zoeken en onze visie uit te dragen. Als community manager weet je wat verschillende leden binnen de community drijft, wat hun behoeften zijn en hoe Marketingfacts daarin kan voorzien. Maar als community manager weet je ook wat er buiten de community speelt, bij de verschillende organisaties in Nederland.

Wie zoeken wij?

Je bent toe aan een volgende stap in je carrière. Je hebt rond de 1-2 jaar ervaring met online marketing en voelt je thuis in deze wereld. Daarnaast heb je de behoefte om jezelf op verschillende gebieden door te ontwikkelen.

Als community manager heb je de volgende eigenschappen:

  • Zelfstartend – je bent grotendeels verantwoordelijk voor je eigen dagindeling en bent een organisatietalent;
  • Sociaal zeer vaardig – je bent het hart van de community en legt eenvoudig contact met mensen en organisaties;
  • Redactioneel – je schrijft makkelijk en foutloos. Achter elke blogposts zit een gedachte, een doel dat je wilt bereiken;
  • Goede presentator – je hebt de ambitie om het gezicht van Marketingfacts te worden en weet de visie en kennis over te brengen naar het brede publiek;
  • Flexibel – Marketingfacts kent geen negen tot vijf cultuur, de interactie in de community gaat door, er zijn ’s avonds events en borrels, afspraken door het hele land. Dat vraagt om flexibiliteit, het is belangrijk om daarin een goede balans te vinden.

Wat bieden wij?

Je zit bij Marketingfacts op de goede plek als je betrokken wilt zijn bij ontwikkeling in het online medialandschap. Bij Marketingfacts hebben we grote ambities, het is mede aan jou om die waar te maken. Je krijgt dus zeer veel vrijheid en verantwoordelijkheid om de juiste besluiten te maken en deze ook meteen zelf uit te voeren. We bieden een marktconform salaris, een inspirerende werkomgeving en een maandelijkse borrel.

Meer pluspunten van werken bij Marketingfacts:

  • De kans om samen te werken met veel online top marketeers van Nederland en op de hoogte te blijven van nieuwste ontwikkelingen op het gebied van digitale marketing;
  • De mogelijkheid om veel congressen te bezoeken en aan je persoonlijke ontwikkeling te werken;
  • Een werkplek in Arnhem, hoewel je regelmatig in het land zal zijn blijft het belangrijk om face-to-face in contact te staan met collega’s;
  • De vrijheid om voor een behoorlijk deel zelf invulling te geven aan je werkzaamheden.

Hoe solliciteer je?

Herken je je in bovenstaand profiel en wil je graag meer weten over de functie? Dan maken we graag onder het genot van een kop koffie kennis. We vragen je je CV en motivatie voor 30 september te sturen naar {encode=”bram@marketingfacts.nl” title=”bram@marketingfacts.nl”}. Het kennismakingsgesprek zal bij ons op kantoor in Arnhem plaatsvinden.

Over Marketingfacts

In 2002 startte Marco Derksen het platform Marketingfacts.nl vanuit de gedachte om er openlijk kennis te delen over digitale marketing. Inmiddels is Marketingfacts uitgegroeid tot één van de grootste communities op het gebied van digitale marketing. Met meer dan 200 bloggers, maandelijks meer dan 200.000 unieke bezoekers en elke dag 5 tot 10 artikelen op de website leveren we een belangrijke bijdrage aan de beschikbare kennis van online marketing. Ook zijn we naast de website een jaarboek gaan uitgeven, organiseren we workshops, in-house opleidingen en inspiratiereizen en zijn we gestart met een vacaturebank M! Jobs. En daar blijft het niet bij. We hebben grote plannen en ambities waar jij als community manager aan kan bijdragen.

Bram Fasseur
Product Leader bij Fast Forward Thinking

Categorie
Tags

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!