Advertorial: Vodafone Smart Business – Mobiel werken bij Waterschapsbedrijf Limburg

25 juli 2011, 05:09

Voor organisaties die veel op locatie moeten werken zijn goede communicatiemiddelen essentieel. Het helpt de medewerker om succesvol zijn of haar functie uit te voeren. Het mobiel werken speelt een belangrijke rol.

Op het platform Vodafone Smart Business vertelt Guus Pelzer, Unithoofd bij Waterschapsbedrijf Limburg, hoe zij dit samen met Vodafone hebben ingericht. Het waterschapsbedrijf heeft alle informatie over de zuiveringsinstallaties verbonden via één netwerk. Dit loopt uiteen van financiële tot onderhoudsgegevens. Doordat alles met een glasvezelnetwerk met elkaar in verbinding staat hebben alle medewerkers direct en 24/7 toegang tot de benodigde informatie. De communicatie-investering werd binnen drie maanden terugverdiend. De professionalisering zorgt voor een hoge tevredenheid bij medewerkers en klanten. Bekijk de video op Vodafone Smart Business.

Redactie
Hoofdredactie bij Marketingfacts

De postings op de site worden door de redactie beoordeeld en ingepland en als we er tijd voor vinden, schrijven we zelf een artikel. Als redactie zijn we ook verantwoordelijk voor de samenstelling van het NIMA Marketingfacts Jaarboek en we treden ook geregeld op als moderator of presentator bij events met vakgenoten. In het colofon vind je onze contactgegevens.

Categorie
Tags

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!