Advertorial: Panasonic LUMIX DMC-TZ20, fotograferen en filmen met de ideale reisgenoot

16 juni 2011, 10:42

De DMC-TZ20 is een traveller camera die zijn naam eer aandoet. Een compacte camera voor de echte reiziger, waarmee je niet alleen mooie foto’s kunt maken, maar ook in Full HD kunt filmen. De 24 mm LEICA DC ultra groothoeklens heeft een enorm zoombereik van maar liefst 16 x optische zoom (35mm equivalent: 24-384 mm), die ook in de videomode kan worden gebruikt. Naast prachtige beelden, legt deze camera ook een zeer goede geluidskwaliteit vast dankzij de Dolby® Digital Stereo Creator.

Ervaar zelf hoe eenvoudig het maken van mooie foto’s en video’s kan zijn met de gebruiksvriendelijke iA (intelligent Auto) functie. Hiermee selecteert de camera altijd de beste instellingen. Zelfs scènes als gezichtsherkenning en tegenlichtcorrectie worden automatisch geactiveerd. Ook de optische beeldstabilisatie, POWER O.I.S. is een onderdeel van de iA functie. Bij de TZ20 is deze verder uitgebreid met de Active Mode, ideaal voor de actieve gebruiker omdat je lopend gewoon kunt filmen, zonder dat de beelden onscherp worden.

De meest ultieme functie voor op reis is GPS. De locatiegegevens van een foto worden automatisch opgeslagen in de EXIF informatie aan de hand van de lengte- en breedtegraad. De DMC-TZ20 geeft niet alleen het land, de provincie, en de plaatsnaam van de locatie weer, maar herkent maar liefst 1.000.000 bekende plaatsen ter wereld. Voetbalstadions, de Efteling of het Paleis op de Dam; voor de TZ20 is elke bezienswaardigheid bekend terrein. Bovendien is het bij het afspelen van foto’s mogelijk te sorteren op locatie waardoor je altijd overzicht houdt van waar je bent geweest.

De DMC-TZ20 is niet zomaar een camera met hoge zoom en een ultra groothoek. De LEICA lens, het grote 3,0 inch LCD-scherm met Smart Touch-functionaliteit en de Full HD video-mode maken de DMC-TZ20 de absolute traveller camera.

ACTIE

Tot 30 juni 2011 heeft Panasonic een actie voor twee modellen LUMIX Traveller camera, waaronder de TZ20. Bij aanschaf ontvang je € 25,= retour via je bankrekening! Kijk dus snel op Panasonic actiepagina!

Redactie
Hoofdredactie bij Marketingfacts

De postings op de site worden door de redactie beoordeeld en ingepland en als we er tijd voor vinden, schrijven we zelf een artikel. Als redactie zijn we ook verantwoordelijk voor de samenstelling van het NIMA Marketingfacts Jaarboek en we treden ook geregeld op als moderator of presentator bij events met vakgenoten. In het colofon vind je onze contactgegevens.

Categorie
Tags

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!