Advertorial: Nieuw platform Vodafone Smart Business over mobiel werken en slim ondernemen

5 mei 2011, 12:23

Vodafone heeft in Nederland een nieuwe platform gelanceerd: www.startsmartbusiness.nl. Op Smart Business draait het allemaal om mobiel werken en slim ondernemen. Mensen willen namelijk flexibel kunnen werken, waardoor de behoefte aan mobiel werken toeneemt. Door bedrijfsprocessen en communicatiemiddelen slimmer op elkaar te laten aansluiten kun je kosten besparen en productiviteit verhogen. Hoe je dit precies doet en wat de voordelen voor jouw organisatie zijn lees je op Smart Business.

In verschillende artikelen wordt onderzoek aangehaald, gekeken naar de meest recente trends op het gebied van het nieuwe werken en de communicatieoplossingen van Vodafone en nog veel meer. Het platform richt zich op zes thema’s:

  • Menselijk ondernemen
  • Efficiënt ondernemen
  • Veilig ondernemen
  • Samen ondernemen
  • Motiverend ondernemen
  • Duurzaam ondernemen

Ook kan je via het platform Smart Business meedoen aan discussies en up to date blijven van de laatste events op gebeid van mobiel werken en slim ondernemen.

Redactie
Hoofdredactie bij Marketingfacts

De postings op de site worden door de redactie beoordeeld en ingepland en als we er tijd voor vinden, schrijven we zelf een artikel. Als redactie zijn we ook verantwoordelijk voor de samenstelling van het NIMA Marketingfacts Jaarboek en we treden ook geregeld op als moderator of presentator bij events met vakgenoten. In het colofon vind je onze contactgegevens.

Categorie
Tags

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!