E-commerce Dagen bouwterrein voor gratis webwinkel

31 maart 2011, 08:06

Iedereen met een goed idee maakt kans om een vliegende start te maken als webwinkelier. Twinkle geeft met behulp van partners een complete webwinkel weg, die wordt gebouwd tijdens De E-commerce Dagen op 19 en 20 april. Wie uiterlijk op 10 april een businessplan inlevert, maakt kans te worden uitgenodigd voor een pitch in de week van maandag 4 april. Een professionele jury bepaalt welke webwinkelier in de dop zijn concept mag uitwerken tijdens de E-commerce Dagen in de Utrechtse Jaarbeurs. Als alles goed gaat wordt de eerste verkoop nog tijdens de beurs verwerkt.

Partners

De winnaar mag bij zijn vliegende start – over zes weken al – op de hulp rekenen van verschillende partners, waaronder mijnWinkel, Marktplaats, Ogone, HostingXS en TNT Post Pakketservice. Zij stellen voor tienduizenden euro’s aan producten en diensten beschikbaar.

Voorgangers

De eigenaars van Scheidsrechtershop.nl, Pantyfashion.nl en Lakuit.nl plukken nog altijd de vruchten van de compleet functionerende webwinkel die ze in voorgaande jaren wonnen. De E-commerce Dagen, een kennisfestival over e-commerce, vinden op 19 en 20 april plaats in de Jaarbeurs in Utrecht. Meer informatie over de competitie vindt je hier op Twinkle. Spreekt dit je aan, stuur dan je plan in naar wineenwebwinkel[at]e-commercedagen.nl. Inzenden kan tot 10 april 2011.

Redactie
Hoofdredactie bij Marketingfacts

De postings op de site worden door de redactie beoordeeld en ingepland en als we er tijd voor vinden, schrijven we zelf een artikel. Als redactie zijn we ook verantwoordelijk voor de samenstelling van het NIMA Marketingfacts Jaarboek en we treden ook geregeld op als moderator of presentator bij events met vakgenoten. In het colofon vind je onze contactgegevens.

Categorie
Tags

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!