ADV: Webanalytics Congres: Workshops, keynotes en praktijkcases

15 maart 2011, 07:54

Aanstaande woensdag en donderdag vindt voor de vijfde keer het Webanalytics Congres plaats. Op woensdag de gehele dag workshops en op donderdag het congres. Keynote presentaties door Manoj Jasra en Neil Patel en veel praktijkcases door onder anderen KLM, Fonq.nl, Ditzo, SNS Bank en het Ministerie van Algemene Zaken. Bob Langerak (L3), webanalytics manager, geeft tijdens het congres een kijkje in de ‘webanalytics-keuken’ van KLM.

Hij deelt praktijk voorbeelden waarbij inzichten worden gedeeld die door middel van webanalytics zijn verkregen. Bob Langerak: “Door het Webanalytics Congres te bezoeken verkrijg je veel informatie over andere bedrijven. Je zult tot inzichten komen waar je misschien zelf niet over had nagedacht. Is alles meten wel nodig? Kun je niet beter focussen op bepaalde gebieden? Bezoekers zullen veel leren door te luisteren naar de ontdekkingen (en fouten) van anderen. Het congres is de ideale manier meer van anderen te weten te komen!”

Naast een inspirerende congresdag op donderdag vinden er op woensdag workshops plaats:

  • Google Analytics: hoe haal je er echt rendement uit?
  • Door: André Scholten (andrescholten.net)

  • Optimaliseer je online media inzet met webanalytics
  • Door: Marloes van der Laarschot en Simone Rodewijk (Netprofiler)

  • Online analytics; tussen strategische competenties en operationeel resultaat
  • Door: Gerwin Hendriks (Adversitement)

  • Inzichten en actie
  • Door: Neil Patel (KISSmetrics / Crazyegg)

Ga voor all informatie en inschrijven naar de website.

Redactie
Hoofdredactie bij Marketingfacts

De postings op de site worden door de redactie beoordeeld en ingepland en als we er tijd voor vinden, schrijven we zelf een artikel. Als redactie zijn we ook verantwoordelijk voor de samenstelling van het NIMA Marketingfacts Jaarboek en we treden ook geregeld op als moderator of presentator bij events met vakgenoten. In het colofon vind je onze contactgegevens.

Categorie
Tags

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!