De top 10 CES2011 met 100 toegiften: Van tablets tot elektrische auto’s

11 januari 2011, 12:31

CES2011 is weer voorbij. Ik heb meer dan 100 tablets gesignaleerd met als top 3 de Motorola Xoom, Blackberry Playbook & TV Centric Viera. Ford introduceerde een elektrische auto met veel app features die in 3 uur laadt. Microsoft scoorde met zeer snelle en bijzondere Windows 7 PC’s, Microsoft Surface 2.0 die bruikbaar wordt en de Kinect die 8 miljoen in 2 maanden verkocht. Skype kondigde video aan op mobiel, Lady Gaga introduceerde een zonnebril met ingebouwde camera’s, de IPad 2 was zelfs aanwezig, een kleuren e-Reader, een robot bal, wireless gezondheidsgadgets, een elektronische focus bril, Netgear met giga home networking, Intel met supersnelle zuinige processoren. Hieronder: 110 video’s die CES2011 beschrijven. De 3D TV’s focus van de CES 2010 heeft in 2011 plaats gemaakt voor connected internet tv, wat ik veel interessanter vond. Het was weer een veelzijdige CES2011 met 10.000+ products. Hierbij 100 stuks met een top 10 geselecteerd.

Dit is het kanaal waar ik de filmpjes zelf heb georganiseerd en geselecteerd. 110 filmpjes met tablets, pc’s, speciale gadgets, auto’s en ga zo maar door:

Yubby.com heeft nu, trouwens, handige features om dit soort evenementen bij te houden. Je kunt automatisch zoeken op tekst, eigenaar, tag en nieuwe video’s wordt elk uur gezocht en toegevoegd in je kanaal. Ik heb bijvoorbeeld op de tekst “CES2011” gezocht en krijg dan dit kanaal:

Nu kun je ook een mooie video wall maken. Selecteer simpel een ander widget en je krijgt een video wall van de door mij geselecteerde video’s.

En ach… omdat het kan hierbij ook nog de video wall van de automatisch gevonden filmpjes van Gadget2011:

Trendwatcher & Presentator. Momenteel CEO van http://innovader.nl wat video platform http://yubby.com creerde en http://leafplan.nl the connected car.. Voorheen partner Interimic, Venture Partner, directeur mediaplaza.nl en oprichter http://cyco.com, een software bedrijf wat technisch document management maakt met 100 mensen.

Categorie
Tags

1 Reactie

    AymanvanBregt

    Kan iemand (ik hoop jij @vincente) mij nu vertellen wat je top 10 dan is naast deze fantastische insights en promo van de Yubby features?


    11 januari 2011 om 19:45

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!