eMarketer: Key Digital Trends 2011

21 december 2010, 08:54

Ik geef me bijna nooit op voor een webinar; vind het wat te lineair en de timing werkt vaak niet, ook dit keer niet. Maar bij eMarketer hebben ze het webinar over de Key Digital Trends voor 2011 van 15 december opgenomen om terug te luisteren en de presentatie met de trends vind je hieronder op SlideShare. Analisten Noah Elkin, Debra Aho Williamson en David Hallerman en 7 trends: overal apps die overal zijn, over content consumptie convergentie, over locatie en social, real time bidding, targeting en online privacy.

Prachtig materiaal voor onder de kerstboom om eens terug te luisteren en om de plannen voor 2011 verder aan te scherpen. Niet gezegd dat je direct zou moeten inspelen op al deze trends, maar toch wel op minimaal twee 😉

Van april 2007 tot juni 2011 was ik freelance editor/ communitymanager / hoofdredacteur bij Marketingfacts. Tussendoor werkte ik bij Insites Consulting, IDG Nederland, Saatchi&Saatchi;/Leo Burnett (voor Samsung) en voor onderzoeksbureau WUA. Vanaf 1 november 2021 vorm ik samen met Luuk Ros de hoofdredactie van Marketingfacts.

Categorie
Tags

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!