Live vanuit Media Plaza: FreshMediaEvent

22 november 2010, 14:00

Mobillion bestaat dit jaar 10 jaar en organiseert daarom vanmiddag in Media Plaza in Utrecht het Mobillion Fresh Media Event. Een verfrissend, interactief event over social media, mobile en trends. In een “Wereld Draait Door” concept zal er met gasten gesproken worden over het huidige medialandschap, trends en de impact van social media. Die gasten zijn onder andere: Patrick Morley en Bart Brouwers (Telegraaf Media Groep), Marc Schoutens en Erik Leerkes (Mobillion), Marc de Vries (Hyves), Marco Derksen (Marketingfacts), Jacqueline Smit (Microsoft), Marlou van Campen (Wereld Natuur Fonds) en Petra de Boevere (@SlijterijMeisje), de host is Ronnie Overgoor (BlueShots). Hieronder de livestream. Update 19:44: Het event is inmiddels afgelopen.

Vanaf 16.00 uur is het mogelijk om live mee te kijken vanuit Media Plaza Utrecht. Het live streaming wordt mede mogelijk gemaakt door Telegraaf Video Media. Meer over het even vind je op de event site van Mobillion.

Redactie
Hoofdredactie bij Marketingfacts

De postings op de site worden door de redactie beoordeeld en ingepland en als we er tijd voor vinden, schrijven we zelf een artikel. Als redactie zijn we ook verantwoordelijk voor de samenstelling van het NIMA Marketingfacts Jaarboek en we treden ook geregeld op als moderator of presentator bij events met vakgenoten. In het colofon vind je onze contactgegevens.

Categorie
Tags

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!