Advertorial: De nieuwe ASUS NX90 Multimedia Notebook — Een duet van stijl en geluid

7 december 2010, 08:01

De nieuwe 18,4’’ ASUS NX 90 multimedia notebook evenaart dankzij de ASUS SonicMaster geluidsstandaard de kwaliteit van full surround systems. Deze stijlicoon wil een centrale plaats innemen in de woonomgeving en verleent aan ieder decor een accent van stijl en klasse. De NX90 kwam tot stand in samenwerking met de vermaarde ontwerper David Lewis en de technologische co-ontwikkeling van Bang & Olufsen ICEpower®. Nieuw is dat de notebook een dubbel touchpad heeft en dat de boxen buiten het chasis aan weerskanten van het scherm staan.

De geboorte van een icoon

De naam van David Lewis die als drijvende kracht achter de Bang & Olufsen look schuilgaat, klinkt designfanaten en audiofielen wereldwijd als muziek in de oren. Met de NX90 wilden de ASUS ontwerpers en David Lewis de gebruikers een andere kijk op notebooks geven, door de idee van een alledaags instrument te vervangen door een toonbeeld van vakmanschap en multimediale uitmuntendheid.

“We kozen resoluut voor een uiting van design en kunst die een centrale plaats in de woonomgeving verdient en alleen al door de verschijningsvorm genot verschaft. Voor mij is de NX90 niet gewoon een toestel. De opzet bestond erin om een stijl te creëren die de traditionele opvatting over notebooks uitdaagt”, aldus David Lewis.

Omwenteling in het notebookontwerp

De NX90 vaart een resoluut andere koers dan de conventionele notebooks en trekt de kaart van binnenhuisdesign. Het gepolijste aluminium straalt room ambience uit en draagt discreet bij tot de sfeer binnen iedere omgeving. En er is meer: ruim opgevatte afmetingen, een unieke look en de spectaculaire geluidskwaliteit tekenen voor een heuse optische en akoestische belevenis.

Door de luidsprekers opzettelijk buiten het chassis aan weerskanten van het scherm op te stellen, gaan gebruikers en omgeving volledig op in het geluid. De interface kreeg een opknapbeurt. Voortaan zorgen dual touchpads dat de gebruiker beide handen kan gebruiken; door toevoeging van een tweede touchoppervlak ontstond een virtuele muis. Als extra verdienste van een heuse multimedia draagbare pc die de desktop vervangt, bieden de bovenmaatse palm rests zelfs tijdens ellenlange computersessies voldoende comfortabele steun.

Nieuwe standaarden, geluid om van te genieten

De nieuwe SonicMaster geluidsstandaard geldt als één van de voornaamste eigenschappen van de NX90. Als gezamenlijke ontwikkeling van het ASUS Golden Ear team en Bang & Olufsen ICEpower® vormt SonicMaster een nieuwe referentie binnen de PC audiowereld waaraan alle geluidsprestaties van computers kunnen worden getoetst. SonicMaster garandeert het beste kwaliteitsgeluid voor de gebruiker en verheft de pc tot het niveau van specifieke high fidelity surround systemen.

De verbluffende resultaten van SonicMaster verheffen niet alleen muziekweergave, maar ook gaming, films en spraakcommunicatie tot een hoger niveau. De kracht van SonicMaster ervaar je op de speciale actiesite.

Ontworpen voor de audiofiel

De NX90 draait rond multimedia. Vandaar dat hij de Rotation Desktop meekreeg die zowat de essentie vormt van de eerder vermelde twin touchpads. De unieke technologie breidt de multimediacontrole uit met een nieuwe “gesture input” die intuïtieve toegang mogelijk maakt en de gebruiker toelaat de multimediaweergave met twee handen aan te sturen. Inzoomen op foto’s, scrollen door webpagina’s en documenten zijn voor de Rotation Desktop al evenzeer een koud kunstje.

Al deze features maken de NX90 tot de meest individuele en indrukwekkendste notebook pc ooit. Ontdek meer op www.sonicmaster.asus.nl.

Redactie
Hoofdredactie bij Marketingfacts

De postings op de site worden door de redactie beoordeeld en ingepland en als we er tijd voor vinden, schrijven we zelf een artikel. Als redactie zijn we ook verantwoordelijk voor de samenstelling van het NIMA Marketingfacts Jaarboek en we treden ook geregeld op als moderator of presentator bij events met vakgenoten. In het colofon vind je onze contactgegevens.

Categorie
Tags

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!