Duracell introduceert myGrid

8 november 2010, 06:00

Mobiele telefoons en andere draagbare apparaten maken enorme ontwikkelingen door. Opladers zijn daarbij echter nauwelijks veranderd, waardoor gebruikers van mobiele elektronica voor iedere gadget een losse oplader nodig hebben. Batterijenfabrikant Duracell introduceert daarom de myGrid, een geavanceerde oplaadmat die het mogelijk maakt om vier apparaten tegelijkertijd draadloos op te laden. Bekijk hier de introductie-video.

Compatible, makkelijk en veilig

De myGrid van Duracell is het eerste apparaat in Nederland dat vier mobiele elektronische apparaten, zoals telefoons en MP3-spelers, tegelijkertijd draadloos kan opladen. De oplaadmat is compatible met onder andere iPhone, Nokia en Blackberry en apparaten die via de micro- of mini-USB-poort worden opgeladen. Met powerclips en –sleeves kunnen eenvoudig vier apparaten tegelijk draadloos op de myGrid opladen. Zo zijn andere snoeren en opladers overbodig geworden. De myGrid is vanaf oktober verkrijgbaar in Nederland.

Details myGrid

  1. De hele myGrid kan opladen, geen vaste plek op de mat waar apparaten geplaatst moeten worden

  2. Compatible met o.a. Nokia, Blackberry en Apple en alle apparaten die via micro- of mini- USB-poort opladen

  3. Energy Star Gecertificeerd

  4. Verbruik: 0,4 Watt

  5. Oppervlakte wordt niet warm

  6. Veilig in gebruik

  7. Adviesverkoopprijs myGrid € 79,99* en accessoires € 29,99*

Verkooppunten

Sinds 1 oktober is myGrid in ieder geval te koop bij pdashop.nl, Mediamarkt en Makro. Vanaf 1 november wordt ook de iPhone 4 sleeve voor de myGrid te koop aangeboden, deze lost het antenneprobleem ‘death grip’ op.

*De uiteindelijke verkoopprijs wordt door de winkelier bepaald.

Redactie
Hoofdredactie bij Marketingfacts

De postings op de site worden door de redactie beoordeeld en ingepland en als we er tijd voor vinden, schrijven we zelf een artikel. Als redactie zijn we ook verantwoordelijk voor de samenstelling van het NIMA Marketingfacts Jaarboek en we treden ook geregeld op als moderator of presentator bij events met vakgenoten. In het colofon vind je onze contactgegevens.

Categorie
Tags

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!