Marketingfacts Powertalks 1 #NMD2010: Online marketing – De cijfers

22 juni 2010, 06:16

Tijdens de Nationale Marketingdag 2010 organiseerde Marketingfacts een serie ‘powertalks’ over digitale marketing. Van zoekmachinemarketing tot social media marketing, van online PR en video tot affiliate marketing en Enterprise 2.0, met een zeer gevarieerd scala aan sprekers die deze onderwerpen nader toelichtten. Wij hebben al deze presentaties opgenomen en in de komende dagen komen ze nogmaals voorbij, voor het geval je het gemist mocht hebben. Marco Derksen gaf de aftrap voor deze dag met een kort overzicht waar we staan met het gebruik van het internet anno 2010 in Nederland. Ook hadden we een kort interview met Derksen naar aanleiding van zijn presentatie.

Presentatie Marco Derksen: Marketing in the digital age

Interview met Marco Derksen

Slides presentatie Marco Derksen

Rene van den Bos
Co-founder DigiRedo bij DigiRedo

Na 4 jaar als dierenarts in de gezelschapsdierenpraktijk (honden, katten en kleiner spul) gewerkt te hebben was ik toe aan meer dynamiek. Die vond ik in de (veterinaire) farmaceutische industrie (Intervet) waar ik mijzelf op de International Marketing afdeling ontwikkeld heb tot marketeer met een grote interesse in marketing communicatie. Het was ook in die omgeving dat ik samen met mijn huidige business partner Erik van der Zijden (ook actief blogger op Marketingfacts) de kracht van de (nu nog) nieuwe media en met name rich media ontdekte. Na wat experimenteren besloten we in 2007 DigiRedo op te richten, met als doel bedrijven en organisaties te helpen hun communicatie te verbeteren door New Media tools in te zetten. Wij richten ons op zowel op externe en interne communicatie, waarbij vooral laatstgenoemde nogal ondergewaardeerd wordt. Ten onrechte! Met veel succes hebben wij in diverse bedrijven podcasting programma's (audio en video) ontwikkeld voor de interne bedrijfscommunicatie.

Categorie
Tags

1 Reactie

    Paul Hottinga

    @marco goede zet om oa te gaan richting op laatste jaars studenten/starters, Marketingfacts kan een goed platform bieden om een kennisgat tussen opleiding en praktijk te dichten.


    22 juni 2010 om 12:12

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!