Blue Shots TV: MediaMonks, open in New York in 2011

23 april 2010, 12:00

Joris van Heukelom in gesprek met Victor Knaap van MediaMonks. Een gesprek over de ondernemer Victor en hoe het is om te groeien met een bedrijf naar 100 man. Hij vertelt over zijn hekel aan managers en zijn hekel aan Awards, solliciteert tussendoor openlijk naar de functie Voorzitter PIBN en praat uitgebreid over MediaMonks in de UK, alwaar hij nu een ‘One Man Army’ heeft zitten, maar waar hij nog dit jaar met een eigen eerste lijns productie team zal zitten. Zeg het woord ‘pitchen’ en Victor begint te glimmen, kom maar op. Maar aan verliezen heeft ie een enorme hekel. Vandaar dat ie gaat voor de winst en voor een bijna on-Nederlandse ambitie. New York in 2011 heeft hij geroepen. En gaat dat dan lukken? Jazeker gaat dat lukken, let maar op. Mijn petje af, voor Victor Knaap.

Op de hoogte blijven van nieuwe programma’s van Blue Shots TV kan via e-Mail, RSS, iTunes, of via Twitter.

Ronnie Overgoor
Directeur/eigenaar bij 7DTV

Als genomineerd dagvoorzitter van het jaar behoort Ronnie tot de top van Nederland. Met zijn energiek enthousiasme, aanstekelijke humor, scherpte en ontspannen interactie scoort Ronnie consequent zeer hoge ogen op congressen, evenementen en award uitreikingen. Daarnaast is Ronnie een interviewer met een eigen stijl. Hij is voorbereid, nieuwsgierig en switcht razendsnel tussen serieuze vragen en scherpe humor. Hij houdt van open en echte gesprekken, waarbij hij degene die hij interviewt altijd in zijn of haar waarde laat. Scherp, maar altijd met respect als vangrail. Ronnie heeft meer dan tien jaar ervaring in het interview vak, op het podium voor live publiek als ook voor de tv camera’s van bijvoorbeeld 7DTV.

Categorie
Tags

5 Reacties

  arjanharing

  Ik zeg, MediaMonks hoofdsponsor Design for Conversion New York 2010. Contact laat ik even via Jay de Groot lopen 😉


  24 april 2010 om 03:02
  daniel@clickvalue.nl

  Mooi interview. Over pitchen zijn de antwoorden interessant. Het ‘konijnmoment’ dat doorslaggevend is…en niet teveel beloven.


  25 april 2010 om 19:07
  Valentine

  Vic, you rock!


  26 april 2010 om 14:01
  Peet

  Waarom irriteer ik me toch altijd aan deze interviewer?!

  Is het zijn domme manier van vragen stelken? Is het z’n vette uiterlijk? Ik kan het niet helpen. Laat deze man alstublieft wat anders gaan doen.

  Voor lokale kneuter tv kijk ik wel naar tv Branant.


  27 april 2010 om 05:03
  Henk

  Leuk interview met veel inhoud, jammer van het vreselijk overstemd geluid dat ik wel vaker hier op blueshots tv hoor. Geef die geluidsman/cameraman eens een schop!

  Verder moet de presentator stoppen Jort Kelder te imiteren, het is het zo net niet.


  27 april 2010 om 07:10

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!