Social Media Club: Veel followers maakt gelukkig?

20 januari 2010, 14:55

Vanmiddag om 17:30 gaat de tweede editie van de Social Media Club Amsterdam van start. Het aantal inschrijvingen was meer dan overweldigend, het is overduidelijk dat er een groeiende vraag is naar bijeenkomsten waar serieus gepraat kan worden over de (on)zin van het gebruik van social media – om daarna ontspannen en informeel te borrelen en te netwerken. Maar er is meer. De eventsponsor Leefritme Kenniscentrum presenteert de uitkomsten van het onderzoek naar ‘De invloed van sociale netwerken op de geluksbeleving’. Volg de presentatie én de discussie tijdens de Social Media Club Amsterdam via de livestream hieronder, vanaf 17:00 uur.

Free Videos by Ustream.TV

Tot omstreeks 19:45 uur kun je interactief de presentatie bijwonen, en via Twitter deelnemen aan de discussie door je vragen te stellen via de hashtag: #smcadam. Er kan via twitter #smcadam @leefritme alvast gereageerd worden op de volgende stelling:

“Een groot aantal followers/connecties op sociale netwerken maakt gelukkig.”

Een impressie van de Social Media Club Amsterdam en de presentatie ‘De invloed van sociale netwerken op de geluksbeleving’ is morgen vanaf 13:00 uur beschikbaar middels een social media release bij Leefritme . De livestream wordt mogelijk gemaakt door Webgagdet.TV.

Remco Janssen is de founder van Silicon Canals: een nieuwsplatform voor, door en over startups, scale-ups en technologie in Europa.

Categorie
Tags

1 Reactie

    Danny Verhoeven

    Ja een groot (kwalitatief) volgers netwerk maakt gelukkig als ze ook daadwerkelijk het dialoog met je aan gaan.


    21 januari 2010 om 11:17

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!