Viral Friday: Elizabeth Lambert

13 november 2009, 10:00

Viral Friday is de wekelijkse rubriek op Marketingfacts in samenwerking met LaComunidad, waarin de beste virals van de afgelopen week worden belicht. Heb je een tip? Stuur ‘m naar {encode=”viralfriday@marketingfacts.nl” title=”viralfriday@marketingfacts.nl”}.

De nummer 1 positie in de Viral Friday van deze week is voor Elizabeth Lambert. Elizabeth Lambert, de voetbalster met de losse handjes, is deze week nummer 1. De verschillende video’s waarin haar gemene acties te zien zijn, zijn opgeteld meer dan 10.2 miljoen keer bekeken. Op plek 2, Andre Iguodala Trick Shot. Trick shot video’s zijn meestal een garantie voor vele views en comments. Met regelmaat verschijnen er nieuwe video’s en iedere keer weer is de grote vraag “echt” of “nep”. Remi Gaillard: Tarzan maakt de top 3 deze week compleet. We hebben hem al vaker voorbij zien komen in Viral Friday: Remi Gaillard, professioneel grappenmaker.

Benieuwd naar de complete top 5 van deze week? Kijk dan snel verder! Nostalgisch gevoel? Bekijk deze week in 2007 en/of 2008.

Kim Bosman
SocialMedia8 bij SocialMedia8

Categorie
Tags

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!