Blue Shots TV: Kirsten Verdel over Obama en Kennedy en meer

4 september 2009, 14:04

Blue Shots TV is even weggeweest van M!, lange vakantie zullen we maar zeggen. Maar wat mij betreft vanaf nu weer wekelijks een van de programma’s van Blue Shots, uitgelicht op M!.

Voor nu eentje van voor de vakantie, maar eentje die ik prachtig vond om te maken. Kirsten Verdel, een vrouw met een mening, die zaken duidelijk verwoord en bovenal, een bovengemiddelde kennis heeft van Obama, The Kennedy’s en alles wat daarbij hoort. Een prachtgesprek vond ik het, over haar ontmoeting met Obama en over haar echte held: Robert Kennedy. En gezien de reactie op blueshots.tv van Bart, die zelfs drie kwartier te kort vond, deze selectie van Blue Shots op M! deze week.

Daarnaast in deze posting ook wat nieuws over ‘het nieuwe seizoen Blue Shots TV’:

Vanaf volgende week gaan we weer een nieuwe serie programma’s maken.

We gaan door met het programma Curriculum Vitae. Het programma waarin Joris van Heukelom van Ilse Media op zoek gaat naar de mens achter de CV. Volgende week te gast Arnold Kamminga en Paul Molenaar. Marcel Smits, Leo van der Goot en Frank Eijken komen eraan.

Daarnaast Idealize, het programma over creativiteit en inspiratie. Met volgende week in de studio Gregor Stam, Triatlon Champ met een indrukwekkend verhaal en Patz van der Sloot, verhalenmaker van “Het Wonderbaarlijke Verhalenlaboratorium CircusPatz * Laboratoire des Histoires *”.

Verder twee nieuwe formats op Blue Shots:

Om te beginnen Goudhaantjes, een programma dat we gaan maken in samenwerking met MT, Management Team. Een businesstalent alleen in de studio. De Voice Over stelt vragen over leven, werk en carriere: Wat ios je grootste talent, je gaat dood over een jaar, wat doe je anders vandaag, wat irriteert je mateloos, wie zijn je voorbeelden? Een boeiend profiel is het resultaat. Met o.a. Yvonne Schers, Danny Menken, Carla Barbosa en Zaina Karim.

En CASES:

CASES is een Blue Shots TV programma waarin (klant) cases centraal staan.

We werken met verschillende ‘soorten’ CASES:

CASES, powered by Pitch View, behandelt online cases, presentatie: Ronnie Overgoor

CASES, powered by Sisteract, behandelt female marketing cases, presentatie: Marianne van Leeuwen

CASES, powered by Bomega, behandelt startup cases, presentatie: Boris Veldhuijzen van Zanten

De kern is een interview met de klant/ondernemer over een case. Met in de eerste serie Online Cases van Transavia, Boox, captaincruise.nl en ANWB.

Het programma wordt gepubliceerd op Blue Shots TV en een selectie wordt tevens uitgezonden op Het Gesprek.

Kortom; blijf kijken M! lezers, naar het boeiendste TV station van Nederland en het enige station voor professionals; Blue Shots!

Op de hoogte blijven van nieuwe programma’s van Blue Shots TV kan via e-Mail, RSS, iTunes, of via Twitter.

Ronnie Overgoor
Directeur/eigenaar bij 7DTV

Als genomineerd dagvoorzitter van het jaar behoort Ronnie tot de top van Nederland. Met zijn energiek enthousiasme, aanstekelijke humor, scherpte en ontspannen interactie scoort Ronnie consequent zeer hoge ogen op congressen, evenementen en award uitreikingen. Daarnaast is Ronnie een interviewer met een eigen stijl. Hij is voorbereid, nieuwsgierig en switcht razendsnel tussen serieuze vragen en scherpe humor. Hij houdt van open en echte gesprekken, waarbij hij degene die hij interviewt altijd in zijn of haar waarde laat. Scherp, maar altijd met respect als vangrail. Ronnie heeft meer dan tien jaar ervaring in het interview vak, op het podium voor live publiek als ook voor de tv camera’s van bijvoorbeeld 7DTV.

Categorie
Tags

3 Reacties

  flop

  wat een prachtige advertorial.. benieuwd wat dat kost op marketingfacts


  5 september 2009 om 06:41
  ronnieo

  @flop:

  Ik post wekelijks een aflevering uit Blue Shots, omdat redactie M! en ik van mening zijn dat dat leuke en relevante content is. Geenszins probeer ik hier ‘advertorials’ te plaatsen.

  Maar ik hoor graag anderen, want als men het eens is met @flop (wie dat dan ook is), doe ik het niet.


  5 september 2009 om 06:56
  mgvandenbroek

  @Ronnie: Ik vind het prachtige tv, en ben benieuwd naar hoe de nieuwe formats uitwerken.

  “Kortom; blijf kijken M! lezers, naar het boeiendste TV station van Nederland en het enige station voor professionals; Blue Shots!”

  Dit is natuurlijk wel over het randje, maar het zal je eigen enthousiasme zijn 😉


  11 september 2009 om 08:25

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!