Rhinofly lanceert social media bureau Tribewise

Rhinofly lanceert social media bureau Tribewise
, ING Groep
@evr

TribewiseInteractieve communicatie bureau Rhinofly uit Utrecht heeft vandaag full service social media bureau Tribewise gelanceerd.  Tribewise overziet (zoals ze het zelf stellen) “het gehele speelveld van social media, heeft de juiste contacten met partijen die specieke onderdelen beheersen en hanteert een werkwijze die op een goed onderbouwde manier merken grip geeft op social media”.

Mooie woorden maar ook inmiddels een aantal mooie daden. Zo is er een openbare Wiki social media in Nederland geopend en is er een whitepaper met daarin 20 Nederlandse social media cases te downloaden. Tribewise bestaat momenteel uit Martijn Verhoeven (general manager Rhinofly & Tribewise), Ronald van Schaik (creative director), Bas Gezelle (projectmanager), Johan Voets (concept developer) en last but not least Matthijs Roumen (social strategy director). Vanzelfsprekend is de social presence meteen goedgeregeld met accounts op Twitter, Hyves, SlideShare, Flickr en Vimeo.

Nu hopen dat deze openheid ook doorgezet kan worden bij de opdrachten. Mis nog weleens de harde cijfers in de resultaten van op zich fraaie social media cases, omdat die vaak niet gedeeld (mogen) worden. Bijzonder veel succes heren! Laat de spraakmakende cases maar doorkomen.


Geplaatst in

DelenEr zijn 4 reacties op dit artikel

 • Dank voor de plaatsing Erik! We zijn zelf bijzonder trots op de lancering en zitten al met eerste leuke opdrachtgevers om tafel. Hoop snel concrete cases te kunnen delen op Marketingfacts!

  geplaatst op
 • Succes, Matthijs!

  "Vanzelfsprekend is de social presence meteen goedgeregeld met accounts op Twitter, Hyves, SlideShare, Flickr en Vimeo." En nu nog blijven onderhouden ;)

  geplaatst op
 • Hi Mathijs en consorten!

  Veel succes en bovenal plezier de komende tijd :)!

  Groet Stef

  geplaatst op
 • @Matthijs, @Stef: Dank! Gaat helemaal goed komen! :)

  geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.