• Mobile
    wordt gesponsord door

Brandfighters en Heineken: Top 3 opvolgers Walking Fridge

Brandfighters en Heineken: Top 3 opvolgers Walking Fridge

Brandfighters schreef samen met Heineken een wedstrijd uit voor de opvolger-van-de-opvolger van Walk-in Fridge; de prijswinnende ‘Walking Fridge’ commercial die iedereen zo leuk vindt. Walk-in(g) Fridge 3, dus. De precieze opdracht: ‘Wat gaat de walking fridge deze zomer doen?’ Hierboven de nummer 1, volgens de jury, waarin zowel Heineken, TBWA en de community een stem hadden. Hieronder de nummers twee en drie.

Nummer 2: Walking Bar

Nummer 3: Washed Ashore

Heineken is positief verrast over de kwaliteit van de inzendingen. ‘Ze waren allemaal erg leuk, met een paar ijzersterke ertussen. De winnaar zullen we plaatsen op onze website en onder de aandacht brengen op internet’ zegt Floris Cobelens, marketing manager Heineken in het persbericht van gisteren.


Geplaatst in

DelenEr zijn 7 reacties op dit artikel

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.