Multi-merk strategie van DSB succesvol op online markt van persoonlijke leningen

19 juni 2009, 05:21

{title}

Wanneer mensen online op zoek gaan naar verstrekkers van persoonlijke leningen, is de kans groot dat ze bij een onderneming van Dirk Scheringa terechtkomen. Tot die conclusie komen we na de Web Performance Scan die we in mei uitvoerden onder potentiële leners. De verschillende websites van DSB presteren allen behoorlijk, met zelfs drie merken in de top 4.

Het onderzoek

In mei hebben we een Web Performance Scan gedaan van de persoonlijke leningen markt. Doel van de Web Performance Scan is om de oriëntatiefase van een product inzichtelijk te maken en er zo achter te komen waarom mensen, wanneer zij zich oriënteren (op het internet), naar een bepaald product kiezen en voor een bepaalde aanbieder. In een vorige blog en op onze website kun je meer informatie vinden over hoe dit onderzoek is opgezet.

Leenmarkt is een gevecht om de bezoeker

Doordat er in deze markt veel verschillende aanbieders zijn die allen een stuk van de taart willen, is er een behoorlijk gevecht om de bezoeker. Alle partijen hebben de grootste moeite om een groot deel van de potentiële bezoekers naar hun website te lokken. De DSB-merken slagen hier op het moment het best in. Met Becam, DSB Bank en Frisia bezet het concern de gehele top 3 qua vindbaarheid.

DSB-merken niet bijzonder qua conversie

Op het gebied van vindbaarheid mag DSB zich dus zeker de koning noemen. Door hun goede zichtbaarheid kun je als je op zoek bent naar een persoonlijke lening niet om ze heen. Al deze labels laten echter nog wel steken vallen op het gebied van conversie. De conversie van DSB ligt tussen 12,5% voor Lenen.nl en 25% voor DSB Bank. Dit is een behoorlijk contrast met bijvoorbeeld Santander.nl, die overall een lagere score heeft door vooral de mindere vindbaarheid, maar ruim de helft van de bezoekers die hen vindt overtuigt om daar de lening af te sluiten.

Grootbanken verliezen de markt

De grootbanken ING, Rabobank en ABN Amro lijken nog niet in te zien dat het internet ook voor hen een goed kanaal kan zijn om klanten te trekken. Potentiële klanten zien deze banken nog wel als een serieuze optie, maar haken in de meeste gevallen na een bezoek aan de website af. Een speler als DSB profiteert hier behoorlijk van en pakt daardoor het grootste stuk van de taart. Tussen de grootbanken doet de Rabobank het met een derde plaats over het algemeen nog heel aardig. Vreemd genoeg laten ze het totaal liggen op vindbaarheid; nog geen derde van de deelnemers kwam tijdens het onderzoek op de site terecht. Zonde, want de bezoekers klikken veelvuldig door op de site en geven aan veel vertrouwen in de bank te hebben.

Santander in opmars

De grote internationale bank Santander, die relatief nieuw is op de Nederlandse markt (heeft activiteiten RBS Nederland overgenomen), scoort verrassend goed in dit lijstje. Op dit moment doet deze bank het in deze markt net zo goed of vergelijkbaar met de Nederlandse grootbanken, zonder dat zij dezelfde naamsbekendheid hier hebben. Zo was er bijvoorbeeld niemand die voorafgaand aan dit onderzoek Santander opnoemde als een partij waarvoor vooraf een voorkeur bestond. Toch kwam nu 22,5% op de website van Santander en heeft uiteindelijk 12,5% van alle respondenten aangegeven dat Santander voor hen de beste partij is.

Vreemde voorwaarde

Veel deelnemers liepen bij het opvragen van een offerte tegen hetzelfde probleem aan. Ze moesten een bankrekeningnummer invoeren die bij de bank hoorde die ze op dat moment aan het bekijken waren. Bij Rabobank, ING en ABN Amro bestaat nog steeds de eis dat mensen er al een rekening moeten hebben voor ze een product als een lening kunnen afsluiten. Dit verbaast mij behoorlijk, omdat ik vaker gehoord heb dat een rekeningnummer niet bepaald het meest winstgevende product van een bank is. Wat ik dan ook niet begrijp, is waarom er niet gelijk een klantnummer/rekeningnummer wordt aangemaakt zodra iemand een product als een lening wil aanschaffen.

Conclusie

De markt voor persoonlijke leningen via internet is behoorlijk verdeeld over vele verschillende websites. Om te beginnen is de grootste uitdaging om ervoor te zorgen dat mensen bereid zijn om jouw website te bezoeken. De multi-merken strategie van DSB is hierin het meest succesvol. De reden dat de DSB groep met deze enorme aanwezigheid niet de hele markt in zijn greep heeft, is de voor verbetering vatbare conversie. Op dit gebied gooit Santander de hoogste ogen, maar die laat juist aan zichtbaarheid weer te wensen over. De partij die het eerst weet te leren van de ander, kan de markt van persoonlijke leningen werkelijk gaan domineren.

Henk Kroezen heeft samen met zijn broer Klaas het bedrijf WUA! Web Performance opgericht. WUA! staat voluit voor Web Usability Advice. WUA! geeft bedrijven inzicht in hun prestaties op het internet. Wat WUA! doet is het volgende: voor ieder onderzoek worden groepen mensen uitgenodigd om zich online te oriënteren op een product met behulp van een case. Het onderzoek vindt plaats in een gecontroleerde testomgeving binnen de locatie op de Herengracht. WUA! volgt precies wat de deelnemers doen en stelt continu vragen tijdens het oriëntatieproces. Daarmee worden zaken inzichtelijk zoals: welke aanbieders worden in welke volgorde gevonden? Waar klikt men door en waar haakt men af? En waarom? Wie wordt gezien als de meest betrouwbare aanbieder? Wie wordt gezien als de aanbieder met de beste prijs/kwaliteit verhouding? Wie wordt gezien als het meest sympathiek? Of als de grootste aanbieder? Welke site is het meest aansprekend? Voor welke aanbieders heeft men een voorkeur om bij te kopen? En bij wie wordt uiteindelijk het meest gekocht / afgesloten? Wie is de grootste, de beste, oftewel de heerser op het web?

Categorie
Tags

35 Reacties

  Andy

  Ook grote banken zouden affiliates moeten durven inzetten, deze affiliates staan nu op posities in Google met meer dan redelijke site. Waarom deze kansen ook niet benutten?


  19 juni 2009 om 09:19
  wesseling

  Misschien goed om aan te geven dat het conversie percentage dat wordt genoemd het aantal “proefkonijnen” betreft dat heeft aangegeven te willen kopen (mits zij intentie hebben)? Dit zijn dus geen daadwerkelijke conversie percentages?

  @Henk: Hoeveel mensen hebben aan dit gebruikersonderzoek deelgenomen?


  23 juni 2009 om 06:18
  Henk Kroezen

  @ Ton:

  Het gaat hier inderdaad om conversie binnen deze groep. Deze mensen is een case voorgelegd waarbij zij zich inleven in de koopbehoefte van in dit geval een persoonlijke lening maar waarbij zij wel een keuze moeten maken voor een bepaalde speler.

  Voor dit onderzoek hebben wij 40 mensen bij ons op kantoor ontvangen.

  Met de hoeveelheid benodigde respondenten hebben wij uitvoerig getest. Dit hebben we gedaan met 10, 20, 40, 60, 80 en 100 respondenten. Nu geldt hier – net als voor vele andere onderzoeken – de 80/20 regel voor wat betreft het aantal respondenten. We zien dat bij een toenemend aantal respondenten het plaatje steeds scherper wordt, maar dat de essentie gelijk blijft.


  23 juni 2009 om 12:01
  Keesjan Deelstra

  @Henk Interessant. Wat me wel opvalt is dat Rabobank op de derde plek staat in je lijstje maar dat je verderop schrijft:

  “Tussen de grootbanken doet de Rabobank het met een derde plaats over het algemeen nog heel aardig. Vreemd genoeg laten ze het totaal liggen op vindbaarheid; nog geen derde van de deelnemers kwam tijdens het onderzoek op de site terecht. Zonde, want de bezoekers klikken veelvuldig door op de site en geven aan veel vertrouwen in de bank te hebben.”

  Toch wat vreemde uitkomst uit het onderzoek. Rabobank staat altijd in de top2 a 3 als je zoekt naar ‘lening’ ‘lenen’, ‘geld lenen’, ‘geld lening’, dus zoveel laten ze niet liggen. Tuurlijk in de long tail maar die kan niet veroozaken dat ej dan niet gevodnen wordt in tweederde vand e gevallen.

  Ik ben erg benieuwd welke meest voorkomende termen jouw pannel gebruikte om tot deze conclusie te komen.


  25 juni 2009 om 08:22
  Henk Kroezen

  @Keesjan

  Zeker interessant. Als ik kijk naar de zoektermen komen hier niet echt verrassingen voor. De case was zoek een “persoonlijke lening” en dit is dan ook verreweg de meest gebruikte zoekterm. Daar omheen is er vooral gezocht op zaken als “lage rente” “leningen vergelijken” “goedkope leningen” “lenen”. In principe allemaal woorden waar de Rabobank hoog mee staat in de zoekmachines.

  Uit de data blijkt dat Rabobank in het gehele proces niet snel wordt gevonden, eigenlijk altijd pas nadat er drie andere websites zijn bekeken. Het lijkt er op dat de positionering in Google niet overeenkomt met de positionering van wat mensen in hun hoofd hebben bij het afsluiten van een persoonlijke lening. Als mensen aan een lening denken lijkt de Rabobank minder goed aan te sluiten op deze behoefte dan bijvoorbeeld DSB merken.


  25 juni 2009 om 14:34
  Martijn

  Door welke factoren wordt de web performance score nu samengesteld, alleen vindbaarheid en conversie, of worden nog meer elementen meegenomen?

  Is bij de vindbaarheid alleen rekening gehouden met organische resultaten of ook met Adwords? Bijvoorbeeld een Santander komt in de organische resultaten vrijwel niet naar voren.

  In hoeverre is er daarnaast rekening gehouden met deelnemers die uitkomen bij een affiliate? Zij scoren namelijk ook redelijk prominente plekken in de organische resultaten.


  7 juli 2009 om 07:24
  rolis

  ATTENTIE

  Bent u enige vorm van financiële moeilijkheden?

  Wenst u een lening aan uw schulden?

  Bent u van plan om VERHOGING uw financiën?

  ARE YOU A BUSINESS MAN WHO WANTS TO EXPAND ZIJN / HAAR FIRM. U wordt hierbij ADVISED contact GENUINE, betrouwbare en efficiënte LENING KREDIETVERLENING VOOR UW ONDERNEMING EFFICIËNT lening. I AM ERKEND door zowel particulieren als de overheid voor ONZE grote efficiëntie

  we leningen vrij

  Wij zijn een volledig geregistreerde lening agentschap, geven we de lening aan alle hulp nodig in de hele wereld. Bent u op zoek naar geld om te betalen? wij willen dat u weet dat wij kunnen u helpen met een lening, en we zullen blij zijn om u een loan.we geven lening tegen een zeer lage rente op 3% procent per maand, Geïnteresseerde personen kunnen contact opnemen via e-mail adres: rolisfinancialservice@live.com

  Wij Geeft out: —

  * woningkredieten

  * Auto-leningen

  * Hypotheken

  * Business Leningen

  * Internationale Leningen

  * Persoonlijke Leningen en anderen.

  Best Verord


  3 augustus 2009 om 06:59
  Heer Harry Wood

  Bent u niet in staat om een ongedekte leningen omdat u slecht krediet-status krijgen? Don’t worry. We zijn Bad Credit Unsecured Personal Loans.Email met ons opnemen via harry.loancompany009 @ gmail.com

  Heer Harry Wood


  31 augustus 2009 om 20:25
  Michael Walker

  Hallo,

  Solliciteer nu, we ben een particuliere geldschieter van beroep, verlenen wij leningen aan bedrijven en particulieren tegen een lage en betaalbare rente van 2,5%. Interesse? Contacteer ons voor de follow-up verwerking van de lening en overdracht binnen 48 uur;

  (1) Volledige Namen:…………..

  (2) Contact / Postadres:…………..

  (3) Staat / Land:…………..

  (4) Bedrag nodig als lening:…………..

  (5) Lening duur:…………..

  (6) Beroep:…………..

  (7) Cell-Telefoonnummer:…………..

  (8) Maandelijks Inkomen:…………..

  Voor ons om door te gaan, Contact e-mail: (assuredguarantyfinancial@yahoo.com) OR (assuredguaranty1@gmail.com)

   

  Bedankt voor uw tijd,

  Soorten groeten,

  Michael Walker

  C.E.O

  Assured Guaranty Financial Ltd


  12 mei 2014 om 22:28
  Pastor Daniel Johnson

  Hi,

  Bent u op zoek naar een zakelijke lening, persoonlijke lening, lening huis, auto lening, studenten leningen, schulden consolidatie leningen, ongedekte leningen, risicokapitaal, enz. Of ben je al geweigerd een lening door een bank of een financiële configuratie van een of meer redenen. Ik ben een Pastor, een particuliere geldschieter, de kredietverlening aan bedrijven en particulieren in een lage en betaalbare rente van 2%. Indien u interesse? Contacteer ons om de lening te trakteren op overdracht volgen binnen 48 uur. CONTACT: danieljohnsonltd@gmail.com

          Toepassing Details

  Naam:

  Geboortedatum:

  Geslacht:

  Burgerlijke staat:

  Adres:

  Plaats

  Status:

  Postcode:

  Land:

  Telefoon:

  E-mail:

  Staat Doel van de lening:

  Bedrag van de lening:

  Lening Duur:

  Maandelijks netto-inkomen.

  Terug naar mij zo snel mogelijk met de bovenstaande informatie voor meer informatie.

  Hoop van u te horen.

  dank,

  Pastor Daniel Johnson


  14 mei 2014 om 20:27
  Mr Kennith

  Ik heb grote waardering voor de heer de heer Robert Williams, (wie is het beste dat een geldschieter kan zijn) voor het krijgen van mij een lening voor mijn flat. De lening proces ging door zonder problemen en was ongelooflijk gemakkelijk. Wanneer terugkijken op het, besef ik hoeveel van een professionele heer Robert Williams, is. Toen ik voor het eerst gesproken met de heer Robert Williams, en gaf hem mijn financiële informatie, in weinig tijd had hij me uitgerust voor lening, net als de beste kleermaker een man voor een fijn stel kleren zou passen. Hij is heel eerlijk, zal hij u laten weten wat het beste voor u werkt en er zal geen afbreuk te doen zijn. Hij leidde me door het proces met precieze details. Hij een hoofd van tijd vertelde me altijd wanneer ik nodig had om documenten of brieven schrijven. Hij is zeer efficiënt met de tijd; hoewel ik nooit gehaast voelde toen zouden praten. Tijdens dit hele proces nooit heeft hij gebeld en zeggen: “Ik was vergeten dat je iets te vertellen of ik vergat je iets te sturen.”

  Dit vertelt me dat hij hard werkt en weet zijn bedrijf. Ik heb redenen die me vertellen, die ik wat ik kan er zeker van, de heer Robert Williams, behandelt al zijn klanten de best mogelijke service, ongeacht hun financiële status. Niet alleen is hij de beste geldschieter van woningkredieten, is eveneens een fijne mens. Zoals ik al eerder zei het krijgen van mijn lening was makkelijk; maar het was alleen makkelijk vanwege de kwaliteit van mijn geldschieter, zijn harde werk, ervaring, diepgaande kennis en liefde voor zijn vak. Ik ben zeer gelukkig Mr.Robert Williams te hebben gehad als mijn geldschieter, ik heb een lening die mijn budget past en ik ben erg blij met mijn condo.To Mr.Robert Williams, via e-mail: betterdayloanfunding@gmail.com.The grootste van Thanks


  2 juli 2014 om 02:38
  DETLEV JONAS

  Moet u 100% financiering? Ik kan uw financiële behoefte met minder terugverdientijd probleem dat is de reden waarom wij financieren u voor slechts 3% service. Wat uwomstandigheden, zelfstandigen, pensioen, een slechte kredietstandaard hebben, we kunnen helpen. Flexibele terugbetaling meer dan 3 tot 20 jaar. Neem contact op met ons

  at:detlevjonasfunds@outlook.com

  1. volledige naam:…

  2. Contactadres:…

  3. lening bedrag dat nodig is:…

  4. duur van de lening…

  5. directe telefoonnummer:…

  Hartelijke groeten

  Detlev Jonas.


  23 mei 2015 om 12:56
  DETLEV JONAS

  Moet u 100% financiering? Ik kan uw financiële behoefte met minder terugverdientijd probleem dat is de reden waarom wij financieren u voor slechts 3% service. Wat uwomstandigheden, zelfstandigen, pensioen, een slechte kredietstandaard hebben, we kunnen helpen. Flexibele terugbetaling meer dan 3 tot 20 jaar. Neem contact op met ons

  at:detlevjonasfunds@outlook.com

  1. volledige naam:…

  2. Contactadres:…

  3. lening bedrag dat nodig is:…

  4. duur van de lening…

  5. directe telefoonnummer:…

  Hartelijke groeten

  Detlev Jonas.


  23 mei 2015 om 13:21
  lucho.delano

  Lening bieden tussen bepaalde ernstige verzekerd

  U heeft financiële problemen, maar je problemen hebt

  toegang tot krediet of bankleningen. Meer zorgen te maken over iets, omdat

  Ik zal je helpen een oplossing voor al uw financiële problemen te vinden. lucho.delano@outlook.com


  4 juli 2015 om 10:01
  lucho.delano

  Hallo Mr. & Mrs. I Individuele lening bieden u € 2.500-1.000

  € 000 voor iedereen in staat om het terug te betalen met rente van 3%

  voor iedereen die geïnteresseerd e-mail me. Neem contact met ons op en

  Laat het ons weten de hoeveelheid geld die u wilt lenen.

  Persoon niet ernstig onthouding neem contact met mij op

  e-mail :: lucho.delano@outlook.com


  4 juli 2015 om 10:04
  lucho.delano

  Lening biedt aan particulieren ernstig

  Hier is een klaar voor goedkope consumptie van 500 € tot 400 000 € 3% .Obtenez uw geld 48h reservering naar het beste tarief van 3%.

  Ontdek de werking van doorlopend krediet en cash reserve

  Geld nodig met de betreffende gedeelte tussen: Best geld lening bieden

  Ik vertegenwoordig een structuur die bereid zijn om u leningen tegen tarieven

  heel interessant. Heeft u geldzorgen? Financiële problemen?

  Winkelen te doen? Schulden aan te vullen? Andere projecten? En het geld dat u

  mislukt, doe meer angst, want bij ons is uw succes gegarandeerd. : Lucho.delano@outlook.com


  4 juli 2015 om 10:08
  lucho.delano

  Beste geld lening bieden

  Ik vertegenwoordig een structuur die bereid zijn om u leningen tegen tarieven

  heel interessant. Heeft u geldzorgen? Financiële problemen?

  Winkelen te doen? Schulden aan te vullen? Andere projecten? En het geld dat u

  mislukt, doe meer angst, want bij ons is uw succes gegarandeerd. Neem contact met ons op via ons e-mailadres :: lucho.delano@outlook.com


  4 juli 2015 om 10:09
  lucho.delano

  Quick Loan Online

  Ik bied leningen aan geïnteresseerde klanten tussen (5000 €

  en € 25000000) lage rente (3%). Neem contact met ons op via ons e-mailadres :: lucho.delano@outlook.com


  4 juli 2015 om 10:11
  lucho.delano

  Ik bied credits op korte, middellange en

  langdurige samenwerking met mijn financial officer. Dus als je

  moet lening don `t gerust contact met mij op om meer te leren over mijn

  omstandigheden. NB: onze structuur is niet een bank en we nodig hebben

  bepaalde documenten, maar ook een gecertificeerde IOU niet

  uw notaris of advocaat zal vervolgens worden goedgekeurd door hem en de onze. E-mail :: lucho.delano@outlook.com


  4 juli 2015 om 10:12
  lucho.delano

  Lening toekenning en zeer urgent

  Je bent een individu of een business leader in een lening nodig

  een schuld consolidatie of andere persoonlijke behoeften als uw

  bankinstelling krediet weigerde je dan contact met ons op en u

  tevreden te zijn … Maar rechtvaardig en eerlijk en betrouwbaar. Neem contact met ons op via ons e-mailadres :: lucho.delano@outlook.com


  4 juli 2015 om 10:13
  lucho.delano

  Bieden leningen tussen bepaalde ernstige

  Persoonlijke Leningen Eenvoudige formaliteiten, voor alle doeleinden begunstigden

  Werknemers en ambtenaren met anciënniteit van drie maanden. Onderwerp

  Alle lening doel: – Verbetering van de leefomgeving – Project Delivery

  : Auto, meubels, reizen, Wij betalen € 5.000 tot € 1.000.000 ons

  Contact per e-mail voor de volledige info :: lucho.delano@outlook.com


  4 juli 2015 om 10:14
  Van Domine

  Aanbod van het lenen van geld snel en betrouwbaar

  Ik ben een particuliere investeerder die persoonlijke leningen, onroerend goed-leningen en investeringen biedt. Het is een kans, dan u wilt dat om een bedrijf te starten of projecten contact met mij, omdat de eerste is altijd beter gediend. Het geleende bedrag zal worden terugbetaald binnen een periode van 4 maanden of 20 jaar en ouder, mits de regels en wetten worden nageleefd dus als u op zoek bent voor een lening contact me.

  Opmerking: Uitleentermijn is 3 dagen, bent u snel in de procedures. Antwoord me snel om uw lening op korte, middellange en lange termijn.

  Ik verleen de lening op de volgende gebieden:

  – Financiële Lening

  – Investering Lening

  -Auto lening

  – Consolidatie van de schuld

  – Persoonlijke Lening En anderen.

  Dus als je contant geld lening nodig aarzel niet om mij te contacteren per e-mail om meer te leren over mijn zeer gunstige voorwaarden.

  Onthouden persoon niet ernstig.

  Gelieve te antwoorden mij op via mail:dominekrafft@gmail.com


  22 augustus 2015 om 14:59
  junias

  Ongelooflijk, maar waar God is altijd groot. Na verschillende versies van mijn verzoek van de Bank, heb ik een lening via deze goed eerlijke dame, Mrs. Lombardi ontvangen. Voor meer informatie, alleen maar erger maken contact met haar door e-mail naar de: lombardiangelina6@gmail.com. Het biedt leningen van € 3.000 € 3.000.000 aan iedereen staat terug te betalen het met belangstelling met een lage snelheid van 2% twijfel niet dit bericht. Het is een perfecte realiteit. De boodschap doorgeven aan gehouden van degenen die in nood.

  God moge je zegenen.


  25 augustus 2015 om 11:10
  galindezmarin

  Ben je gefrustreerd in het leven? je denkt dat alles verloren is? Geen hoop uit any where?

  Nu, ik heb een goed nieuws voor u allen vandaag de dag is een voorrecht dat u voldoet aan de juiste persoon. Ik ben een beroemde vrouw die iedereen kende me. Mijn naam is Galindez marin Ik ben een geldschieter, gebruikte ik om mensen financieel te helpen, omdat ik denk dat genoeg failliet en al deze instellingen Ik hoor. Ik wil mijn eigen iedereen daar te bewijzen. Dat niet allemaal gelijk.

  Stuur ons uw persoonlijke gegevens:

  Voor-en achternaam: … … ….

  Contact Adres: … … …

  Telefoon: … … ..

  Persoonlijke Telefoon: ……………..

  Landcode: … … …

  Benodigd: … … … ..

  Bezetting: …………..

  Maandinkomen: …………….

  Doel van de lening: … … … … … ….

  Als de terugbetaling … … … … … … …

  Hoop om te zien uw reactie via dit adres, galindezmarinbaudelino@gmail.com


  18 april 2016 om 01:21
  Freeman Finance

  Bent u op zoek naar een echte lening ?? Heeft u behoefte aan een lening van welke aard dan ook en om welke reden ?? We zijn eindelijk hier om te helpen als we bieden een betrouwbare leningen tegen slechts 2% rente. Geïnteresseerde leners zijn om nu contact met ons op (Freemanloanfinance@gmail.com) en stapt daar leningen vandaag.

  Bedankt.


  14 juni 2016 om 04:13
  Freeman Finance

  Heb je een lening nodig? Bent u op zoek naar een lening voor welke reden dan ook? Vriendelijk contact met ons nu FREEMANLOANFINANCE@GMAIL.COM om uw snelle leningen te krijgen vandaag


  14 juni 2016 om 04:15
  fred

  HEB JE EEN LENING NODIG??

  Hallo, Mijn naam is de heer Fred. Ik ben een particuliere geldschieter die lening geven aan particuliere en

  zakelijke individuen. Ben je al afgewezen door

  zo veel banken? Heeft u financiering nodig hebt om je te vestigen

  bedrijf? Heeft u financiering nodig voor de uitbreiding van je

  bedrijf? Of heb je een persoonlijke lening nodig? mijn lening

  varieert. van persoonlijk tot zakelijke lening. Mijn belang

  prijs is zeer betaalbaar. 3%, en het minst 50.000,00 € een maximum van € 500,000,000,000.00 €, onze lening proces is zeer snel

  ook. Ik ben zeer bereid om al uw financiële maken

  baart een ding van het verleden. Als je echt klaar voor

  krijg je financiële problemen opgelost, zoek dan geen

  verder en aanvraag voor een lening vandaag via e-mail:

  (Fredlarryloanfirm@gmail.com). Ik verheug me in het doen

  zaken met u.

  De heer Fred larry

  DIRECTEUR.


  15 augustus 2016 om 08:45
  Pastor Daniel Johnson

  Hoi,

  Bent u op zoek naar een zakelijke lening, persoonlijke lening, huis, auto lening, studenten leningen, consolidatie van schulden leningen, ongedekte leningen, risicokapitaal, enz .. Of heb je geweigerd een lening door een bank of een financiële configuratie van een of meer redenen. Je liever hun krediet oplossingen! Ik ben een dominee, een particuliere geldschieter, de kredietverlening aan bedrijven en particulieren in een lage en betaalbare rente van 2%. Geïnteresseerd? Neem contact met ons op voor de behandeling van de lening om de overdracht te volgen binnen 48 uur. CONTACT: danieljohnsonltd@gmail.com

  Application Details

  Naam:

  Geboortedatum:

  Geslacht:

  Burgerlijke staat:

  Adres:

  plaats

  Status:

  Postcode:

  land:

  Telefoon:

  E-mail:

  Staat Doel van de lening:

  Leenbedrag:

  Lening Duur:

  Maandelijks netto-inkomen.

  Terug naar me zo vlug mogelijk met de bovenstaande informatie voor meer informatie.

  Hoop van je te horen.

  Dankjewel en moge God je zegenen,

  Pastor Daniel Johnson.


  8 september 2016 om 12:40
  Davila

  Hallo,

  Ik ben Mevrouw DAVILA is op zoek naar een lening voor meer dan 3 maanden,

  Ik ben al vele malen in de maling nemen, op websites lening tussen bepaalde

  willen is een lening tussen individu in verschillende mensen.

  Maar elke keer als ik heb door valse kredietverstrekkers en

  op het einde krijg ik niets op mijn rekening. Maar gelukkig ben ik

  gevallen op een dame met de naam LYSE heel simpel en vriendelijk ik helpen

  het vinden van mijn lening van 70.000€ die ik heb ontvangen op mijn rekening 48 uur

  na zonder al te veel protocollen.

  Zodat je die in nood zijn als ik je kan schrijven naar hem en

  lysemarie3@gmail.com


  24 september 2016 om 20:31
  soussa

  AANBIEDINGEN VAN LENINGEN EN INVESTERINGEN TOT €10.000.000

  Hebt u een project?

  Een behoefte aan financiering en anderen.

  We kunnen aan het verstrekken van krediet- en beleggingsinstellingen van 10 000 000 euro voor een rentepercentage van 2,5% per jaar. Aanbod geldig voor alle mensen in staat terug te betalen ons.

  * Onroerend goed lening.

  * Investment lening.

  * Auto lening.

  -Bouw van schuld.

  * Credit redding.

  * Persoonlijke lening.

  Als u krediet moet voor andere redenen aarzel niet, neem dan contact op met onze Manager voor meer informatie.

  E-mail: marcelosoussa08@gmail.com

  We zouden u graag als klant.

  Veiligheid en vertrouwen onderworpen aan onze zorg


  14 oktober 2016 om 18:10
  soussa

  AANBIEDINGEN VAN LENINGEN EN INVESTERINGEN TOT €10.000.000

  Hebt u een project?

  Een behoefte aan financiering en anderen.

  We kunnen aan het verstrekken van krediet- en beleggingsinstellingen van 10 000 000 euro voor een rentepercentage van 2,5% per jaar. Aanbod geldig voor alle mensen in staat terug te betalen ons.

  * Onroerend goed lening.

  * Investment lening.

  * Auto lening.

  -Bouw van schuld.

  * Credit redding.

  * Persoonlijke lening.

  Als u krediet moet voor andere redenen aarzel niet, neem dan contact op met onze Manager voor meer informatie.

  E-mail: marcelosoussa08@gmail.com

  We zouden u graag als klant.

  Veiligheid en vertrouwen onderworpen aan onze zorg


  14 oktober 2016 om 18:12
  soussa

  AANBIEDINGEN VAN LENINGEN EN INVESTERINGEN TOT €10.000.000

  Hebt u een project?

  Een behoefte aan financiering en anderen.

  We kunnen aan het verstrekken van krediet- en beleggingsinstellingen van 10 000 000 euro voor een rentepercentage van 2,5% per jaar. Aanbod geldig voor alle mensen in staat terug te betalen ons.

  * Onroerend goed lening.

  * Investment lening.

  * Auto lening.

  -Bouw van schuld.

  * Credit redding.

  * Persoonlijke lening.

  Als u krediet moet voor andere redenen aarzel niet, neem dan contact op met onze Manager voor meer informatie.

  E-mail: marcelosoussa08@gmail.com

  We zouden u graag als klant.

  Veiligheid en vertrouwen onderworpen aan onze zorg


  14 oktober 2016 om 18:13
  Senecaut Peter

  Met spoed geld nodig, maar kunt u nergens terecht door een BKR registratie?

  Bij ons geen enkel probleem. Wij lenen iedereen geld, omdat wij van mening zijn dat ieder persoon recht heeft op een nieuwe kans en uit de problemen te komen.

  U bepaalt het bedrag, de looptijd en wij stellen geen vervelende vragen.

  Ziet u het niet meer zitten en weet u niet meer wat u moet doen? Wacht dan niet langer en grijp deze kans met beide handen aan. Wij helpen u echt verder. Gegarandeerd

  contact met mij opnemen via e-mail: authentichomefinance@gmail.com


  9 november 2016 om 01:37
  elvira

  Hallo

  Ik ga met de waarschuwingen van deze lening tussen particuliere op het Internet vertellen u heel voorzichtig zijn met deze dat zegt dienstverlener die zal contact met hen omdat er is deze twee maanden was ik in de situatie. Van fraude ontmoette ik alleen personen slecht gebogen die van mijn nood aan spillarla in de buurt van €2200 profiteerde, maar vandaag ontmoette ik een bedrijf Europa investeren dat me deze lening zeer in goede conditie maakte.

  Bent u ooit benieuwd ik kan hen in contact brengen het directoraat-generaal op hun e-mailadres

  E-mail: europainvestire@gmail.com


  6 juli 2017 om 11:01
  Faye Miller

  In een woord, wauw !! Ik kan niet geloven dat het geld al op mijn rekening staat. Dankje, dankje, dankje! Je hebt van wat meestal een lang, langgerekt en intimiderend karwei is, een zeer aangename en gestroomlijnde ervaring gemaakt. Ik kan u en mevrouw Karin Sabine Leningen niet genoeg bedanken. Mevrouw Karin Sabine Leningen voor het geweldige systeem, en u voor de geweldige service. Jullie zijn allebei best geweldig! als je een dringende lening nodig hebt, kun je ze e-mailen op sabinhelps@gmail.com of haar whatsappen op +79267494861.


  24 augustus 2020 om 00:22

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!