Nederlandse iPhone start-up krijgt Steve Wozniak aan het beatboxen

12 juni 2009, 12:50

Naast de nodige aandacht voor nieuwe Apple producten is de Worldwide Developers Conference (WWDC) in San Francisco vooral de place-to-be voor Apple ontwikkelaars uit alle werelddelen. Ook het Rotterdamse Monodomo was aanwezig in het kader van hun allereerste iPhone app, bChamp (iTunes link), waarmee je kunt beat boxen.

De heren begonnen de week goed door de TechCrunch party zonder uitnodiging te crashen. “Het bleek echter geen groot feest, maar een diner te zijn en zo zaten we aan tafel naast Twitter CEO Jack Dorsey en tegenover o.a. iJustine, Meebo en natuurlijk gastheer Michael Arrington.” aldus Ronald Mannak, oprichter van Monodomo. Al snel ging de buzz rondom bChamp hard en schreven grote blogs als Techcrunch en Macrumors over bChamp. Laatstgenoemde nodigde Monodomo uit voor de iPhone Launch Party, waar ze Apple co-founder Steve Wozniak aan het beat boxen kregen. Een mooie start:

Mangrove
Internetbureau bij mangrove.com

Artikelen geschreven door internetbureau Mangrove (nu: We Are You). Verantwoordelijk voor de realisatie van de huidige Marketingfacts website (2012).

Categorie
Tags

1 Reactie

    Kjeld Kahn

    Top hoor! Veel Ronald Mannak!


    13 juni 2009 om 14:08

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!