SparkCast: Interview met Erwin van Lun

SparkCast: Interview met Erwin van Lun

{title}Voor de Energize SparkCast sprak ik met Erwin van Lun, auteur van het boek Van Massamerk naar Mensmerk. Van Lun is analist, futurist, trendwatcher, spreker én blogger (o.a. hier op Marketingfacts, zie afscheidsposting) in één.

Hij zit boven op de media- en marketingontwikkelingen en vertaalt deze naar lange termijn trends. Van Lun staat aan de vooravond van zijn emigratie naar Australie om daar als online missionaris merken te overtuigen van de kracht van interactieve marketing. In het interview gaat Erwin uitgebreid in op het kennisniveau van de Aussies, branding, conversational marketing, het veranderende gedrag van mensen in de maatschappij, en de integratie van technologie in ontwikkelingslanden. Ook krijgen traditionele reclamebureaus “communicatieles” van Van Lun. Beluister of download het interview HIER (mp3).


Geplaatst in

DelenEr zijn 0 reacties op dit artikel

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.