Blue Shots TV: Passie, passie en passie met Ben van der Burg

8 mei 2009, 11:00

Natuurlijk heeft Ben van der Burg (WebAds) een mening over de online wereld, en gaat hij in deze Idealize in op accountable marketing en de spanning tussen art en science. Hij praat over het oude paradigma van ‘have/have not’ waarmee we het met zijn allen gaan verliezen en over de enige oplossing waarbij we met elkaar, samen in synergie tot een oplossing komen. En ja, het is interessant om te luisteren naar zijn chaos theorie en het belang om niet lineair te denken. En ook ben ik het enorm eens met zijn visie op de jeugd en onderwijs. Het is een boeiend om te zien welke beelden die hem inspireren hij mee heeft genomen. Maar de grootste inspiratiebron in deze Idealize-aflevering vind ik Ben zelf. Waarom? Passie, passie, passie.

Programma’s volgen van Blue Shots kan via e-Mail, RSS, iTunes, of via Twitter.

Ronnie Overgoor
Directeur/eigenaar bij 7DTV

Als genomineerd dagvoorzitter van het jaar behoort Ronnie tot de top van Nederland. Met zijn energiek enthousiasme, aanstekelijke humor, scherpte en ontspannen interactie scoort Ronnie consequent zeer hoge ogen op congressen, evenementen en award uitreikingen. Daarnaast is Ronnie een interviewer met een eigen stijl. Hij is voorbereid, nieuwsgierig en switcht razendsnel tussen serieuze vragen en scherpe humor. Hij houdt van open en echte gesprekken, waarbij hij degene die hij interviewt altijd in zijn of haar waarde laat. Scherp, maar altijd met respect als vangrail. Ronnie heeft meer dan tien jaar ervaring in het interview vak, op het podium voor live publiek als ook voor de tv camera’s van bijvoorbeeld 7DTV.

Categorie
Tags

7 Reacties

  Sander Duivestein

  Vrijdagavond. Net gegeten. Een biertje. En ik zit gekluisterd aan mijn laptop naar het verhaal van Ben van der Burg te luisteren. Bijzonder interessant, vermakelijk en leerzaam. Een persoon met een verhaal, een mening, een visie en inderdaad passie. Helemaal top!


  8 mei 2009 om 17:16
  Hans Voorn

  Gaaf Ben, mooi interview

  Hans Voorn

  JAAP.NL


  9 mei 2009 om 08:41
  Oggy

  Wat een mens. Geweldig interview, dank je wel.


  9 mei 2009 om 17:56
  media

  Heerlijk, dat ongeremde enthousiasme; Ben ga nog heel lang zo door! Ronnie, complimenten voor deze uitzending, ik ga nog een keer geloven in web tv van meer dan een half uur ook 😉


  10 mei 2009 om 04:28
  Harry Odenhoven

  Het gaat weer eens ergens over. Goed gedaan Ron en Ben.

  Ben, prima dat het duidelijk blijft dat jouw wereld niet ophoudt bij mobiele innovatie.


  10 mei 2009 om 08:59
  ronnieo

  @allen: wat enorm leuk, dit soort reacties. Motiveert mij enorm om met Blue Shots TV door te gaan en te bewijzen dat online TV voor professionals in het mediaveld huishoort. We hebben met z’n allen zoveel leuks en zinvols te melden!

  Enne @Marco: Wijsheid komt met de tijd 🙂


  11 mei 2009 om 04:55
  mdobro

  Petje af, Ronnie het is gewoon erg goed: mooi verhaal, (hoewel ik het er niet overal mee eens ben), goed in beeld gebracht, goed verteld, goed gemodereerd.

  Prima “TV” of is het “internet”?? Laten we het erop houden dan het een goed interview is.

  (voor mijn dochter van 10 is er geen verschil tussen TV en Internet, in elk geval niet op internet)


  11 mei 2009 om 13:39

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!