Netlog gaat samenwerken met game portal Bigpoint

6 mei 2009, 04:34

{title}Netlog gaat samenwerken met Bigpoint.com, een va de drie grote gameportals wereldwijd. ‘Netloggebruikers kunnen dankzij de samenwerking het spel Seafight spelen, waarmee spelers onderling zeeslagen uitvechten,’ meldt het persbericht gisteren. In een maand heeft deze realtime game op de Nederlandse, Franse, Duitse en Italiaanse versies van Netlog 70.000 bezoekers getrokken. De samenwerking ziet er tot nu toe ‘veelbelovend uit’ vinden ze bij Bigpoint. Komende maand introduceren Netlog en BIgpoint de game op nog 13 andere talenversies.

Toon Coppens, CTO van Netlog: ‘Games brengen onze community samen, we kijken er naar uit om meer games als Seafight te introduceren op Netlog.’ Het spel Seafight is voorzover ik kan beoordelen door iedereen gratis en overal te spelen. Daarvoor hoef je niet samen te werken met of gebruiker te zijn van een social network als Netlog. Wél interessant dat gameportals op deze manier proberen bereik op te bouwen voor hun spellen.

Van april 2007 tot juni 2011 was ik freelance editor/ communitymanager / hoofdredacteur bij Marketingfacts. Tussendoor werkte ik bij Insites Consulting, IDG Nederland, Saatchi&Saatchi;/Leo Burnett (voor Samsung) en voor onderzoeksbureau WUA. Vanaf 1 november 2021 vorm ik samen met Luuk Ros de hoofdredactie van Marketingfacts.

Categorie
Tags

4 Reacties

  mgvandenbroek

  @Jahrockstah: Jep, thanks. aangepast!


  6 mei 2009 om 04:56
  glen_dc1

  goe bezig


  20 mei 2009 om 07:12
  Bonner

  At last! Something clear I can uneadstdnr. Thanks!


  12 juli 2016 om 05:17

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!