Gratis kaarten voor de SpinAwards Night winnen?

31 maart 2009, 15:21

{title}Donderdagavond vindt de 11e editie plaats van de SpinAwards. Dit jaar keert de SpinAwards terug in de Gashouder op het Westergasfabriek-terrein in Amsterdam. Zorg dat je erbij bent, want het belooft weer een knallend feest te worden! Het SpinAwards diner wordt dit jaar verzorgd door topchef Soenil Bahadoer van restaurant De Lindenhof in Nuenen.

Tijdens het diner worden de SpinAwards 2009 uitgereikt door de Meiden van Haram. Wie gaat er met het goud of zilver naar huis? Direct na de uitreiking barst het grootste feest van de creatieve business los. Samen met Buutvrij heeft de stichting Spin Awards een mooie line-up samengesteld: Jap-P, Rubywax & the Missing Links, Dio, Alex van Oostrom en Raymundo. Ze worden bijgestaan door de VJ Academy van Sense Studios. In de SpinAwards Business Lounge treden Ken Sender en de Miss Luca Jazzband op.

GRATIS naar de SpinAwards Night? Beantwoord dan de volgende vraag: Wie won vorig jaar de SpinAward voor beste interactieve opdrachtgever? Stuur je mail naar: matthijs[at]marketingfacts.nl. De eerste vijf personen met een goed antwoord mogen gratis naar het feestje!

UPDATE: De winnaar zijn bekend. Zie comments!

Nog geen kaarten voor diner of feest, toevallig de zesde mailer? Bestel ze dan nu online via spinawards.nl. Je kunt ook nog kaartjes voor het feest aan de deur van de Gashouder krijgen. Maar neem dan wel je pinpas mee (ze accepteren geen cash-betalingen aan de “buitenkassa”). En bedenk: op = op.

Redactie
Hoofdredactie bij Marketingfacts

De postings op de site worden door de redactie beoordeeld en ingepland en als we er tijd voor vinden, schrijven we zelf een artikel. Als redactie zijn we ook verantwoordelijk voor de samenstelling van het NIMA Marketingfacts Jaarboek en we treden ook geregeld op als moderator of presentator bij events met vakgenoten. In het colofon vind je onze contactgegevens.

Categorie
Tags

2 Reacties

  mgvandenbroek

  Om 19:43 mailde Radinck van Vollenhoven de juiste oplossing: Consument & Veiligheid: 1

  Om 19:54 mailde Rico den Burger de juiste oplossing: Consument & Veiligheid: 2

  Om 20:07 mailde Dirkjan van Groeningen de juiste oplossing: Consument & Veiligheid: 3

  Om 20:41 mailde Eduard Blacquiere de juiste oplossing: Consument & Veiligheid: 4

  Om 21:18 mailde Paul Hottinga de juiste oplossing: Consument & Veiligheid: 5

  Heren, gefeliciteerd. Jullie staan op de lijst. Heel veel plezier op het feest, vooral namens Stephan Fellinger 😉


  31 maart 2009 om 18:20
  media

  Heren (geen dames?) gefeliciteerd en veel plezier donderdagavond. Wellicht kom ik jullie nog tegen!


  1 april 2009 om 01:54

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!