• Mobile
    wordt gesponsord door

‘Beleef de Lente’ nu ook op Hyves

‘Beleef de Lente’ nu ook op Hyves

{title}Vogelbescherming Nederland heeft ook dit jaar de lentecampagne Beleef de Lente gelanceerd. Tijdens de jaarlijkse campagne (dit is de derde editie) kan via Beleefdelente.nl het nestelen van een aantal verschillende vogels ‘live’ via een webcam worden gevolgd. Het doel van de campagne van Vogelbescherming Nederland is mensen zoveel mogelijk te laten genieten van vogels en met elkaar te laten communiceren over gebeurtenissen die het nestelen van vogels met zich meebrengt.

Nieuw dit jaar is de koppeling met Hyves. Wij hebben een widget ontwikkeld, waarmee favoriete vogelmomenten eenvoudig kunnen worden toegevoegd aan een persoonlijke Hyves-pagina. De videoclips worden getoond vanuit UVID, het door Mobillion ontwikkelde interactieve videoplatform. We hebben de widget ontwikkeld op basis van ‘Open Social’.

Dat is een door Google geïntroduceerd platform waarmee applicaties kunnen worden gemaakt voor sociale netwerken zoals bijvoorbeeld Hyves, Netlog, MySpace en LinkedIn.

Met de toevoeging van de widget wil Vogelbescherming Nederland het succes van de vorige campagne overtreffen, wat een hele uitdaging is. Ben benieuwd wat jullie van deze widget, van de campagne en van het videoplatform vinden.


Geplaatst in

DelenEr zijn 0 reacties op dit artikel

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.