SMC: Presentatie onderzoek SMPA over Social Media

SMC: Presentatie onderzoek SMPA over Social Media


Op het Social Media Congres heeft de SMPA een presentatie gegeven over de voorlopige onderzoeksresultaten van deze enquête: ‘Enquête: Deel jouw visie op social media met de SMPA’.

277 mensen hebben de enquête tot nu toe ingevuld. Bottom line: We vinden dat we goed op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen op het gebied van social media. Maar we vinden tegelijkertijd, dat er weinig bekend is over de effecten van social media en we hebben behoefte aan meer kennis. 21 procent gebruikt social media nog niet voor commerciële doelen. 71 procent heeft vertrouwen in het toepassen van social media. Slechts 5 procent vindt, dat je met social media teveel de controle in handen van je doelgroep legt. Een meer uitgebreid onderzoeksverslag volgt maandag!

Hanneke Vos (Ruigrok | Netpanel) presenteert het onderzoek:

{title}

Matthijs Roumen (Rhinofly) legt uit wat de SMPA ook alweer is:

 

{title}


DelenEr zijn 1 reacties op dit artikel

  • Het zal ongetwijfeld ook opgemerkt zijn, maar als je onderzoek doet onder de bezoekers van Marketingfacts, Frabkwatching en Dutchcowboys is het niet zo heel verrassend dat men vindt dat men goed op de hoogte is van de ontwikkelingen op gebied van sociale media.

    Zie uit naar de cases die SMPA gaat verzamelen; goed initiatief!

    geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.