T-mobile introduceert G1 Android met een app-competitie

T-mobile introduceert G1 Android met een app-competitie

Wat moet je doen om een telefoon te introduceren? Waarom niet software developers uitnodigen om iets voor die nieuwe telefoon te maken? T-Mobile introduceerde de G1 in Nederland op 30 januari. Om het toestel onder de aandacht te brengen was er een applicatie competitie georganiseerd waarin ontwikkelaars in 3 weken een leuke applicatie moesten maken. Winnaar is Martin Koel met MeterMaid die in 40 uur betaald parkeren super gemakkelijk maakt en die deze applicatie voor zijn zwangere vrouw creëerde.

Verder interviewde ik Bart van T-mobile over de applicatie competitie als marketing wapen, genomineerde Max Dammers van Max.nl die http://www.nukaart.nl maakte en praat ik over hoe eenvoudig het is om te ontwikkelen voor de G1 en Jurgen die voor de buren de Mekka finder ontwikkelde in 4 uur. Marjolijn (master of ceremony) vindt de iPhone toch beter. Review filmpjes over G1 hieronder:


Geplaatst in

DelenEr zijn 2 reacties op dit artikel

  • Ha, nu hebben we waar ik Nu.nl van verdenk zelf ook met de G1 banner hier rechts. Da's dus toeval ;)

    geplaatst op
  • G1 lijkt weer een stap vooruit in de mobile movement, je dik.nl gadget is echt geweldig btw. Ik begreep niet echt wat een extra video site toevoegde aan de internet scene maar ondertussen heb ik al weer 3 filmpjes bekeken :)

    nu nog even toevoegen aan boxee zodat ik het via mijn remote kan bekijken everts!

    geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.