CES 2009 Dag 2: Wie wil deze gadgets?

9 januari 2009, 06:02

Het is mijn tweede dag op de CES in Las Vegas en ik heb weer een aantal aardige gadgets gevonden. Er is voor ieder wat wils hier in de City of Sin! Wat dacht je van de handheld laptop van OQO met prachtig OLED scherm en 3G modems? Of een Wireless Home Audio systeem van Linksys waarmee je audio door je hele huis kunt streamen? Of misschien hou je meer van grote gadgets; Lenovo heeft een laptop met een ingebouwd tweede scherm! En hoe hou ik de planten in mijn tuin levend met hightech?

Samsung liet een beamer zien die niet veel groter is dan een iPhone maar wel gewoon prima beeld levert. Daarnaast ook nog gadgets waarmee je de kinderen en huisdieren kan volgen, een fotolijstje die contact maakt met internet, een SD kaart met 2TB aan geheugen en een USB stick die je planten kan redden.

Ik heb behalve mijn eigen video ook nog wat video’s verzameld in mijn CES 2009 Dik kanaal die je nog meer achtergrond informatie geven over de gadgets die ik laat zien.

Trendwatcher & Presentator. Momenteel CEO van http://innovader.nl wat video platform http://yubby.com creerde en http://leafplan.nl the connected car.. Voorheen partner Interimic, Venture Partner, directeur mediaplaza.nl en oprichter http://cyco.com, een software bedrijf wat technisch document management maakt met 100 mensen.

Categorie
Tags

3 Reacties

  media

  Opnieuw leuke video Vincent! Kun je zo’n easy bloom voor me mee brengen uit de VS?


  9 januari 2009 om 07:08
  vincente

  @marco ik heb al 10 bestellingsverzoeken binnen. Jammer dat het in nederland nog niet goed werkt. Je moet de postcode opgeven en ze houden rekening met weersverwachting en weer rapportage en weten van alle postcode gebied wat de kenmerken zijn qua klimaat, hoogte, wind etc. Dat moet per land worden aangepast. Maar ik denk dat het toch wel goed werkt ook zonder de lokale omstandigheden omdat de meeste mensen, zoals ik, echt geen idee hebben.


  9 januari 2009 om 08:06
  Remco de Vries

  Zullen dan mijn planten in de vensterbank wel blijven leven? 😉


  9 januari 2009 om 08:14

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!